Спагеті з анчоусами
(покроковий рецепт з фото)
Рецепт приготування спагетті з анчоусами і томатним соусом - для всіх любителів італійської кухні. Всього за 15-20 хвилин за цим рецептом ви приготуєте відмінне блюдо.
Якщо ви любите пасту, то вам напевно сподобається спагетті з анчоусами - одна з популярних різновидів цієї смачної страви. Рецепт гранично простий, паста готується 10-15 хвилин, проте на виході виходить цілком гідне блюдо. Рекомендую спробувати. Отже, рецепт спагетті з анчоусами - до вашої уваги!
- Спагеті - 400 грам
- Анчоуси файл - 200 грам
- Томатний соус - 300 грам
- Зелень - За смаком
- Оливкова олія - 1 Ст. Ложка
- Часник - 1 зубчик
- Сіль, перець - За смаком
Обсмажте дрібно нарізаний часник в оливковій олії. Як тільки часник запахне (тобто, хвилини через дві), додайте томатний соус (можна терті або навіть просто дрібно нарізані помідори).
Варіть соус на середньому вогні близько 10 хвилин, після чого додайте філе анчоусів і варіть ще 5 хвилин.
Одночасно при цьому, відваріть до готовності спагетті. Додайте готові спагетті в соус, перемішайте, приправити сіллю, поперчіть і посипте зеленню. Знімайте з вогню і подавайте.
Спагеті з анчоусами готові!