Грінки з анчоусами
(покроковий рецепт з фото)
Грінки з анчоусами - до божевілля проста, але дуже барвиста закуска, яка не загубиться навіть на святковому столі. Виглядає апетитно, смакові якості на п'ятірку - чого ще від закуски бажати? :)
Рецепт грінок з анчоусами:
1. Скибочки хліба обсмажуємо на сковороді з невеликою кількістю масла. Обсмажуємо з обох боків до утворення скоринки. Кожну грінку з обох сторін натираємо часником.
2. Помідори нарізаємо дрібними кубиками. На круглі грінки викладаємо кубиками помідорів, зверху кладемо невелика кількість зелені (у мене кінза, але можна сміливо міняти на базилік або щось інше), анчоуси і вершковий сир.
Грінки з анчоусами готові!
- Филе анчоусов в масле- 250 грам
- Помідори - 4 штуки
- Хліб - 6-8 скибочок
- Часник - 1 зубчик
- Пучок кінзи - 1 штука
- Оливкова олія - 2 Ст. Ложки
- Сир вершковий - 50 грам
1. Скибочки хліба обсмажуємо на сковороді з невеликою кількістю масла. Обсмажуємо з обох боків до утворення скоринки. Кожну грінку з обох сторін натираємо часником.
2. Помідори нарізаємо дрібними кубиками. На круглі грінки викладаємо кубиками помідорів, зверху кладемо невелика кількість зелені (у мене кінза, але можна сміливо міняти на базилік або щось інше), анчоуси і вершковий сир.
Грінки з анчоусами готові!