Паста з анчоусами і оливками
(покроковий рецепт з фото)
Ви сміливо відносите себе до відданим фанатам макаронів? Тоді як різноманітності спробуйте цей цікавий варіант. Насичений аромат і непередаваний словами смак ... Рекомендую взяти на замітку!
Це нескладне і досить швидке в процесі блюдо. Я покажу, як приготувати пасту з анчоусами і оливками. Також в рецепт раджу додати трохи тунця і для пікантності жменю каперсів. Всього за якихось 15 хвилин на вашому столі буде стояти повноцінне блюдо ресторанного рівня. Раджу обов'язково повторити в домашніх умовах!
- Спагеті - 225 грам
- Оливкова олія - 6 чайних ложок
- Часник - 4 зубчики
- Сіль і перець - За смаком
- Файл ančousa - 6-7 штук
- Каперсами - 60 грам (по бажанню)
- Консервовані томати - 200 грам
- Оливки - 60 грам (або маслини)
- Сир - 50 грам
- Консервований тунець - 140 грам (по бажанню)
1. Спагеті відправте в киплячу підсолену воду і варіть на 1 хвилину менше, ніж вказано на упаковці. 4 ложечки масла розігрійте на сковороді. Додайте подрібнений часник, анчоуси і за смаком щіпку перцю. Смажте хвилин 5, помішуючи, на середньому вогні. Додайте подрібнені каперси і оливки.
2. Помідори розімніть руками і викладіть на сковороду. Томіть на повільному вогні пару хвилин.
3. Перекладіть макарони на сковороду в соус.
4. Акуратно перемішайте. Додайте оливкове масло, подрібнену зелень, тертий сир. За бажанням викладіть консервований тунець.
5. Усе, паста з анчоусами і оливками може бути подана до столу. Смачного!