Рецепт Бутерброди з анчоусами фото

Бутерброди з анчоусами
(покроковий рецепт з фото)

Американська кухня
Риба та морепродукти , Анчоус
Дієтичне харчування
На обід , На святковий стіл , Фуршет , Святковий обід
Бутерброди
Кількість порцій: 8
Час приготування: 25 хв.

Такий варіант бутербродів з анчоусами ідеально підійде для фуршету або святкового столу. У цій закуски доволі вишуканий смак, та й на вигляд вона виходить дуже апетитна, гості будуть в захваті.


Опис приготування:

Якщо чесно я рідко готую до свят бутерброди, мені здається, що вони більше підходять для повсякденного меню. Але цей простий рецепт бутербродів з анчоусами мені дуже подобається, тому таку закуску я частенько пропоную гостям. Смак у неї виходить дуже вишуканий, а на вигляд вона просто приголомшлива, особливо якщо вирізати з звичайного батона кружечки. Так що я пропоную і вам до наступного свята зробити бутерброди з анчоусами в домашніх умовах, і ви побачите, наскільки швидко ця закуска розійдеться.

1) Отже, для початку нам потрібно з скибочок хліба вирізати кружальця або будь-які інші фігурки на ваш смак, після цього їх варто обсмажити на невеликій кількості рослинного масла до утворення хрусткої скоринки і натерти з обох сторін часником.

2) Тепер ми відварюємо яйця до повної готовності і нарізаємо їх кружечками, помідори також ріжемо кружальцями.

3) Далі ми викладаємо обсмажені грінки на тарілку і кладемо на кожну по скибочці помідора, на помідор відправляємо листочки кінзи, а на неї викладаємо кружечок яйця.

4) Тепер нам залишається тільки покласти на бутерброд рибне філе і подати закуску до столу.

Приємного всім апетиту!


  • Хліб - 8 скибочок
  • Банку філе анчоусів в маслі- 1 штука
  • Яйце - 3-4 штук
  • Помідор - 3-4 штук(Сорт сливки)
  • Часник - 1 зубчик
  • Braai - За смаком
  • Масло рослинне - За смаком (для смаження)
Якщо чесно я рідко готую до свят бутерброди, мені здається, що вони більше підходять для повсякденного меню. Але цей простий рецепт бутербродів з анчоусами мені дуже подобається, тому таку закуску я частенько пропоную гостям. Смак у неї виходить дуже вишуканий, а на вигляд вона просто приголомшлива, особливо якщо вирізати з звичайного батона кружечки. Так що я пропоную і вам до наступного свята зробити бутерброди з анчоусами в домашніх умовах, і ви побачите, наскільки швидко ця закуска розійдеться.

1) Отже, для початку нам потрібно з скибочок хліба вирізати кружальця або будь-які інші фігурки на ваш смак, після цього їх варто обсмажити на невеликій кількості рослинного масла до утворення хрусткої скоринки і натерти з обох сторін часником.

2) Тепер ми відварюємо яйця до повної готовності і нарізаємо їх кружечками, помідори також ріжемо кружальцями.

3) Далі ми викладаємо обсмажені грінки на тарілку і кладемо на кожну по скибочці помідора, на помідор відправляємо листочки кінзи, а на неї викладаємо кружечок яйця.

4) Тепер нам залишається тільки покласти на бутерброд рибне філе і подати закуску до столу.

Приємного всім апетиту!

Схожі рецепти