Бутерброди з анчоусами
(покроковий рецепт з фото)
Такий варіант бутербродів з анчоусами ідеально підійде для фуршету або святкового столу. У цій закуски доволі вишуканий смак, та й на вигляд вона виходить дуже апетитна, гості будуть в захваті.
Якщо чесно я рідко готую до свят бутерброди, мені здається, що вони більше підходять для повсякденного меню. Але цей простий рецепт бутербродів з анчоусами мені дуже подобається, тому таку закуску я частенько пропоную гостям. Смак у неї виходить дуже вишуканий, а на вигляд вона просто приголомшлива, особливо якщо вирізати з звичайного батона кружечки. Так що я пропоную і вам до наступного свята зробити бутерброди з анчоусами в домашніх умовах, і ви побачите, наскільки швидко ця закуска розійдеться.
1) Отже, для початку нам потрібно з скибочок хліба вирізати кружальця або будь-які інші фігурки на ваш смак, після цього їх варто обсмажити на невеликій кількості рослинного масла до утворення хрусткої скоринки і натерти з обох сторін часником.
2) Тепер ми відварюємо яйця до повної готовності і нарізаємо їх кружечками, помідори також ріжемо кружальцями.
3) Далі ми викладаємо обсмажені грінки на тарілку і кладемо на кожну по скибочці помідора, на помідор відправляємо листочки кінзи, а на неї викладаємо кружечок яйця.
4) Тепер нам залишається тільки покласти на бутерброд рибне філе і подати закуску до столу.
Приємного всім апетиту!
- Хліб - 8 скибочок
- Банку філе анчоусів в маслі- 1 штука
- Яйце - 3-4 штук
- Помідор - 3-4 штук(Сорт сливки)
- Часник - 1 зубчик
- Braai - За смаком
- Масло рослинне - За смаком (для смаження)
1) Отже, для початку нам потрібно з скибочок хліба вирізати кружальця або будь-які інші фігурки на ваш смак, після цього їх варто обсмажити на невеликій кількості рослинного масла до утворення хрусткої скоринки і натерти з обох сторін часником.
2) Тепер ми відварюємо яйця до повної готовності і нарізаємо їх кружечками, помідори також ріжемо кружальцями.
3) Далі ми викладаємо обсмажені грінки на тарілку і кладемо на кожну по скибочці помідора, на помідор відправляємо листочки кінзи, а на неї викладаємо кружечок яйця.
4) Тепер нам залишається тільки покласти на бутерброд рибне філе і подати закуску до столу.
Приємного всім апетиту!