Рецепт Легкий салат «Цезар» з анчоусами фото

Легкий салат «Цезар» з анчоусами
(покроковий рецепт з фото)

Європейська кухня
Риба та морепродукти , Анчоус , Сухарики
Вегетаріанське харчування
На обід , На вечерю , На швидку руку
Салати , Салат Цезар
Кількість порцій: 4
Час приготування: 15 хв.

Ресторанну страву власними руками? Немає нічого простіше! наприклад, пропоную вам класну ідею, як приготувати легкий салат"Цезар" з анчоусами. Апетитний, смачний і зовсім нескладний. Спробуйте!

Опис приготування:

Цей салатик - справжня знахідка для любителів страв на швидку руку. При наявності готової заправки на весь процес у вас піде не більше 15 хвилин. Що стосується заправки, до речі, то ви можете зробити її самостійно, з'єднавши кілька анчоусів, жовток, гірчицю, оливкова олія, сік лимона, часник, сіль і перець, або ж купити готову в магазині, наприклад. Майонез використовувати в якості заправки я особисто не рекомендую, він просто зіпсує смак салату.

  • Салат "романо" - 1 штука
  • Сухарики - За смаком
  • Помідори черрі - 5-6 штук
  • Анчоуси - 100 грам
  • Сіль і перець - За смаком
  • Заправка для"Цезаря" - За смаком
1
Кілька скибочок хліба наріжте, збризніть маслом і відправте в розігріту до 200 градусів духовку.
2
Подрібніть салат і викладіть його на тарілку для подачі.
3
Додайте нарізані помідори.
4
Викладіть зверху анчоуси.
5
Посоліть трохи і при бажанні поперчіть, додайте сухарики і заправку.
6
Усе, легкий салат"Цезар" з анчоусами можна подавати до столу. Смачного!

Схожі рецепти