Легкий салат «Цезар» з анчоусами
(покроковий рецепт з фото)
Ресторанну страву власними руками? Немає нічого простіше! наприклад, пропоную вам класну ідею, як приготувати легкий салат "цезар" з анчоусами. Апетитний, смачний і зовсім нескладний. Спробуйте!
Цей салатик - справжня знахідка для любителів страв на швидку руку. При наявності готової заправки на весь процес у вас піде не більше 15 хвилин. Що стосується заправки, до речі, то ви можете зробити її самостійно, з'єднавши кілька анчоусів, жовток, гірчицю, оливкова олія, сік лимона, часник, сіль і перець, або ж купити готову в магазині, наприклад. Майонез використовувати в якості заправки я особисто не рекомендую, він просто зіпсує смак салату.
- Салат "романо" - 1 штука
- Сухарики - За смаком
- Помідори черрі - 5-6 штук
- Анчоуси - 100 грам
- Сіль і перець - За смаком
- Заправка для "цезаря" - За смаком
1
Кілька скибочок хліба наріжте, збризніть маслом і відправте в розігріту до 200 градусів духовку.
2
Подрібніть салат і викладіть його на тарілку для подачі.
3
Додайте нарізані помідори.
4
Викладіть зверху анчоуси.
5
Посоліть трохи і при бажанні поперчіть, додайте сухарики і заправку.
6
Усе, легкий салат "цезар" з анчоусами можна подавати до столу. Смачного!