Рецепт Салат «Цезар» легкий фото

Салат «Цезар» легкий
(покроковий рецепт з фото)

Європейська кухня
Овочі , Птах , Капуста , Курка , Качанний салат
Дієтичне харчування
На обід , На вечерю , На швидку руку
Салати , Салат Цезар
Кількість порцій: 4-5
Час приготування: 40 хв.

Цей салат вже давно став улюбленцем багатьох. Так чому б не приготувати його самостійно? Пропоную Вашій увазі варіант, як приготувати салат"Цезар" легкий і швидкий в домашніх умовах.

Опис приготування:

Хочу звернути вашу увагу на те, що мінімальний набір інгредієнтів для"Цезаря" - це курка, салат, сухарики та заправка. А далі ви можете доповнити його відварною яйцем, помідорами, сиром і т.Д. Це чудовий варіант ресторанного страви, яке без зусиль можна повторити на своїй кухні. До того ж, вам не буде потрібно на це багато часу.

  • Часник - 2 зубчики
  • Лимон - 2 штуки
  • Гірчичний - 2 чайних ложки
  • Анчоуси подрібнені - 1 Чайна ложка
  • Сіль - 1 Чайна ложка
  • Перець - 1 Чайна ложка
  • Жовток - 1 штука
  • Оливкова олія - 150 мілілітрів
  • Куряче філе - 600 грам
  • Салат Айсберг або Ромен - За смаком
  • Пармезан - За смаком
  • Хліб - 5-6 скибочок
салат
1. Головний компонент страви, без якого неможливо уявити собі"Цезар" , це оригінальна заправка. Зробити її насправді зовсім нескладно. У глибоку миску надішліть жовток (якщо не впевнені в якості яєць, то краще використовувати відвареної), подрібнений часник, лимонного соку, гірчицю, подрібнені анчоуси (або пасту), сіль, перець.
салат
2. Збийте все до однорідності і тонкою цівкою введіть оливкова олія, продовжуючи збивати.
салат
3. От і все, заправка готова. Відкладіть половину і приберіть в холодильник.
салат
4. Куряче філе вимийте, обсушити і залийте другою половиною заправки. Залиште на пару хвилин, поки розігріваєте на сковороді рослинне масло. Філе можна також запекти в духовці або посмажити на грилі, наприклад.
салат
5. Наріжте дрібними кубиками хліб. Посоліть і при бажанні поперчіть трохи. Додайте пару ложок оливкової олії і перемішайте.
салат
6. Сухарики можна підсушити на сковороді, постійно помішуючи, або в духовці.
салат
7. Готову курочку перекладіть на тарілку.
салат
8. Вимийте і висушіть салат. Можна нарізати його кубиками або залишити ось такими великими листами. Якщо є бажання, можете злегка обсмажити листя на грилі.
салат
9. Ось всі інгредієнти салату готові, тепер можна приступати до складання і подачі.
салат
10. Тут все дуже просто: на тарілку викладіть курочку, попередньо нарізавши її, покладіть листя салату і жменю сухариків. Полийте щедро заправкою і присипте зверху тертим пармезаном. Усе, "Цезар" готовий. Все дуже легко, чи не так?

Схожі рецепти