Соус з паприки гострий
(покроковий рецепт з фото)
Неймовірно смачний соус. Гострий, пікантний і універсальний.
Гострий соус з паприки готується швидко, не вимагає дорогих продуктів або зусиль. Подайте такий соус до картоплі або смаженого шматка м'яса.
- Паприка - 1 Чайна ложка
- Часник - 1 зубчик
- Мелений чилі - 1 щіпка (або подрібнений шматочок свіжого)
- Сіль - 1 щіпка
- Чорний перець - 1 щіпка
- Крем - 100 мілілітрів
- Зелень подрібнена - 1 Чайна ложка (петрушка, кінза або кріп )
- Масло оливкове - 1 Ст. Ложка (по бажанню)
1. Приготуємо продукти. Сметану або йогурт натуральний попередньо охолодіть. Жирність сметани ролі не грає.
2. Беремо глибоку піалу. Тиснемо часник, додаємо чилі.
3. Додаємо сметану, паприка.
4. Додаємо кріп, перець чорний мелений, сіль.
5. Перемішуємо, даємо настоятися хвилин 10.
6. Додаємо за бажанням ложку оливкової олії, прикрашаємо дрібкою паприки і подаємо до столу.