Соус з паприки негострий
(покроковий рецепт з фото)
Цей соус можна подати як до м'ясних страв, так і овочевих. Готується в лічені хвилини, має приємний смак і колір.
Приготуйте соус з паприки негострий. Для цього в мисочці змішайте сметану або натуральний йогурт, паприка, сіль, перець, подрібнений кріп, можна додати кінзу або петрушку (замість кропу) і ложку оливкової олії.
- Крем - 100 мілілітрів
- Паприка - 1 Чайна ложка
- Кріп свіжий подрібнений - 1 Чайна ложка
- Сіль - 1 щіпка
- Чорний перець - 1 щіпка
1. Приготуємо продукти для соусу.
2. Викладаємо сметану в зручну тару для змішування. Додаємо паприку.
3. Додаємо сіль, перець чорний мелений, кріп. Перемішуємо.
4. Готовий соус охолоджуємо.
5. Пересипаємо в соусник, прикрашаємо зеленню, подаємо. Приємного!