Гострий сирний соус
(покроковий рецепт з фото)
Гострий сирний соус готується з перчиком халапеньо. Догляд U - безліч варіантів використання. Підійде він і до овочів, і до чіпсів, і до сухарикам. Можна до нього додати і маслин, якщо побажаєте.
Гострий сирний соус хороший з начос. Приготуйте його перед вечіркою і поставте в центр миски з чіпсами.
- Помідор - 1 штука
- Джалапено чи чилі - 1 штука
- Сир - 450-500 грам
- Маслини - За смаком
1. Наріжте сир невеликими кубиками.
2. Поставте сотейник на вогонь і додайте в нього шматочки сиру. Помішуючи, розтопіть.
3. Помідор промийте, дрібно наріжте і додайте в сотейник.
4. Перчик подрібніть і також додайте в сотейник.
5. Додайте, якщо хочете, нарізані маслини. Потушьте соус протягом 15-20 хвилин на повільному вогні. Перелийте в миску і подавайте. Смачного!