Соус з глив
(покроковий рецепт з фото)
Соус з глив має ніжний вершковим смаком, він стане родзинкою для багатьох ваших страв. Соус відмінно поєднується з м'ясом, рибою, птахом, з макаронами і картоплею. Універсальний, в загальному
Дуже часто ми забуваємо про те, що найпростіші страви можна доповнити смачними соусами. І часто їх приготування не забирає багато часу і сил. Отже, даю простий рецепт соусу з глив:
1. Беремо гливи і ретельно їх моєму. Ріжемо гриби. Потім чистимо і ріжемо цибулю.
2. На розігріту сковороду викладаємо гливи і додаємо в них вершкове масло. Готуємо 5 хвилин на середньому вогні, помішуючи.
3. Додаємо в гриби борошно і готуємо ще 5 хвилин постійно помішуючи.
4. Відправляємо на сковороду до глива попередньо нарізану цибулю.
5. Коли цибуля з грибами стануть золотистими, заливаємо їх вершками і тушкуємо до загустіння нашого соусу.
6. Після приготування зливаємо все в блендер і подрібнюємо. Соус готовий!
Тепер ви самі можете переконатися в тому, як легко приготувати соус з глив. Крім солі, ви можете додавати в нього всілякі спеції на свій смак.
Смачного!
- Гливи - 200 грам
- Вершки - 200 грам
- Цибуля - 1 штука
- Вершкове масло - 50 грам
- Борошно - 2 Ст. Ложки
- Сіль - 1 За смаком
1. Беремо гливи і ретельно їх моєму. Ріжемо гриби. Потім чистимо і ріжемо цибулю.
2. На розігріту сковороду викладаємо гливи і додаємо в них вершкове масло. Готуємо 5 хвилин на середньому вогні, помішуючи.
3. Додаємо в гриби борошно і готуємо ще 5 хвилин постійно помішуючи.
4. Відправляємо на сковороду до глива попередньо нарізану цибулю.
5. Коли цибуля з грибами стануть золотистими, заливаємо їх вершками і тушкуємо до загустіння нашого соусу.
6. Після приготування зливаємо все в блендер і подрібнюємо. Соус готовий!
Тепер ви самі можете переконатися в тому, як легко приготувати соус з глив. Крім солі, ви можете додавати в нього всілякі спеції на свій смак.
Смачного!