Соус з чорної смородини
(покроковий рецепт з фото)
Соус з чорної смородини додасть новий смак будь-якого м'ясної страви на вашому столі. Англійці люблять подавати до м'яса ягідні соуси - чому б цього у них не повчитися?
Приготувати соус з чорної смородини можна наступним чином:
1. У сковороді необхідно розтопити вершкове масло. Туди ж додаємо воду і цукор. Гарненько перемішуємо і тушкуємо 2-3 хвилини.
2. Додаємо в сковороду ягоди, розмішуємо, тушкуємо хвилин 5. Додаємо сушену м'яту, перчим.
3. За допомогою блендера подрібнюємо все, що у нас залишилося на сковороді, до однорідності. Повинен вийти густуватої соус.
Залишається тільки остудити і подавати соус з чорної смородини до якого-небудь м'ясної страви. Приємного апетиту
- Чорна смородина - 1 Склянка
- Вершкове масло - 50 грам
- Вода - 1 Склянка
- Цукор - 1 Ст. Ложка
- Sushenaya перекидається - 1 Чайна ложка
- Чорний перець - - За смаком
1. У сковороді необхідно розтопити вершкове масло. Туди ж додаємо воду і цукор. Гарненько перемішуємо і тушкуємо 2-3 хвилини.
2. Додаємо в сковороду ягоди, розмішуємо, тушкуємо хвилин 5. Додаємо сушену м'яту, перчим.
3. За допомогою блендера подрібнюємо все, що у нас залишилося на сковороді, до однорідності. Повинен вийти густуватої соус.
Залишається тільки остудити і подавати соус з чорної смородини до якого-небудь м'ясної страви. Приємного апетиту