Рецепт Соус Ремулад фото

Соус Ремулад
(покроковий рецепт з фото)

Європейська кухня , Французька кухня
Овочі , Огірок , Солоний огірок
Вегетаріанське харчування
На швидку руку
Салати , Соуси , До салату
Кількість порцій: 2-4
Час приготування: 5 хв.

Remulad (французький. Ремолад) - універсальний соус емульсійного типу, який подають до м'ясних, рибних страв і морепродуктів. Соус ремулад готують на основі майонезу.

Опис приготування:

Властивості і походження:

Рецепт приготування соусу ремулад був відкритий у Франції. Завдяки своєму оригінальному смаку він швидко набув популярності і в інших країнах.

Застосування:

Традиційний соус ремулад найчастіше подають до страв з риби і морепродуктів, особливо до смаженої, маринованої або запеченої в маслі рибі. Значно поліпшується смак м'ясних страв, приправлених ремулад. Соус ремулад додають в закриті бутерброди - сендвічі. У Франції в ремулад іноді додають шматочки селери. У Бельгії його подають до картоплі фрі. У Данії ним приправляють спекотне і бутерброди. У Німеччині та Швеції ремулад употребялют зі стравами з відвареної картоплі і з запеченою рибою. В Ісландії його використовують для приготування хот-догів. У Нідерландах ремулад подають до смаженої риби, а в США - до запеченої яловичої вирізки.

Рецепт приготування:

Для приготування соусу ремулад подрібнюють мариновані огірки, каперси і зелень, змішують всі компоненти з майонезом і додають гірчицю. Соус ремулад для піци готують з майонезу, томатний кетчуп, зелений, лимонної цедри і гірчиці.

Поради шеф-кухаря:

Рекомендується приготувати рибні котлети і подати їх до столу з соусом ремулад. Він не тільки додасть хороший смак страви, але і прикрасить його.


  • Майонез - 300 грам
  • Огірки мариновані - 100 грам
  • Зелень - 50 грам (зелена цибуля, петрушка)
  • Каперсами - 30 грам
  • Гірчичний - 75 грам
Властивості і походження:

Рецепт приготування соусу ремулад був відкритий у Франції. Завдяки своєму оригінальному смаку він швидко набув популярності і в інших країнах.

Застосування:

Традиційний соус ремулад найчастіше подають до страв з риби і морепродуктів, особливо до смаженої, маринованої або запеченої в маслі рибі. Значно поліпшується смак м'ясних страв, приправлених ремулад. Соус ремулад додають в закриті бутерброди - сендвічі. У Франції в ремулад іноді додають шматочки селери. У Бельгії його подають до картоплі фрі. У Данії ним приправляють спекотне і бутерброди. У Німеччині та Швеції ремулад употребялют зі стравами з відвареної картоплі і з запеченою рибою. В Ісландії його використовують для приготування хот-догів. У Нідерландах ремулад подають до смаженої риби, а в США - до запеченої яловичої вирізки.

Рецепт приготування:

Для приготування соусу ремулад подрібнюють мариновані огірки, каперси і зелень, змішують всі компоненти з майонезом і додають гірчицю. Соус ремулад для піци готують з майонезу, томатний кетчуп, зелений, лимонної цедри і гірчиці.

Поради шеф-кухаря:

Рекомендується приготувати рибні котлети і подати їх до столу з соусом ремулад. Він не тільки додасть хороший смак страви, але і прикрасить його.

Схожі рецепти