Соус к рису
(покроковий рецепт з фото)
Коли немає часу придумувати щось вишукане, але потрібно зробити смачненький гарнір, на виручку приходять ось такі прості варіанти з мінімумом інгредієнтів і витраченого часу на кухні.
Хочу запропонувати вам апетитний варіант, як приготувати соус до рису всього за 5 хвилин. Аромат смаженого часнику в поєднанні з пікантним соєвим соусом - це і все, що потрібно, щоб вийшов відмінний гарнір до риби або м'яса. За бажанням можна також додати ще трохи цибулі, солодкий або гострий перець, наприклад.
- Часник - 1-2 зубчиків
- Рослинна олія - 1 Чайна ложка
- Соєвий соус - 2-3 чайних ложок
- Мал - 1/2 склянки
1. Мал відварити в підсоленій воді до готовності. На сковороді розігрійте олію.
2. Очистіть і подрібніть часник. Викладіть в масло і обсмажте на середньому вогні. Важливо не перетримати часник!
3. Викладіть на сковороду відварений рис. Акуратно перемішайте.
4. Додайте соєвий соус за смаком, помішуючи. Через хвилину можна знімати з вогню.
5. А після відразу ж подавайте до столу з м'ясом, овочами або рибою. Смачного!