Биточки з рису
(покроковий рецепт з фото)
Прості в приготуванні, оригінальні і дуже смачні рисові биточки. Вони стануть прекрасною альтернативою звичному і приївся гарніру з каші. Розповідаю, як приготувати биточки з рису.
Готуються биточки на основі густої каші з рису. Якщо додати зелень, спеції, тоді биточки можна подавати до м'яса або з овочами. А якщо додати до них цукор, корицю, згущене молоко, мед або варення, то такі зійдуть для полудня.
- Рисова каша - 500 грам
- Яйця - 2 штуки
- Манька - За смаком
- Цукор - За смаком
- Соняшникова олія - За смаком
1
Заздалегідь зробіть кашу з рису на молоці (можна на воді, але краще на молоці). Вона повинна бути в'язка.
2
У теплу кашу додайте трохи цукрового піску, перемішайте. Вбийте по одному курячі яйця і знову перемішайте.
3
Рисова каша може вийти занадто рідкою, тоді додайте трохи манки (борошна або крохмалю).
4
У миску насипте невелику кількість манної крупи, вручну зробіть з каші биточки, потім кожен обваляйте в манки.
5
Сковороду або сотейник розігрійте з соняшниковою олією, обсмажуйте до появи золотистої скоринки, перекладіть в тарілку.
6
Посипте биточки цукровою пудрою і корицею, смачного!