Рецепт Биточки з рису фото

Биточки з рису
(покроковий рецепт з фото)

Українська кухня
Крупи , Мал
Вегетаріанське харчування
На полуденок , Для дітей , На швидку руку , На сніданок , Полудень
Солодке , Гарячі страви , Биточки
Кількість порцій: 8
Час приготування: 20 хв.

Прості в приготуванні, оригінальні і дуже смачні рисові биточки. Вони стануть прекрасною альтернативою звичному і приївся гарніру з каші. Розповідаю, як приготувати биточки з рису.

Опис приготування:

Готуються биточки на основі густої каші з рису. Якщо додати зелень, спеції, тоді биточки можна подавати до м'яса або з овочами. А якщо додати до них цукор, корицю, згущене молоко, мед або варення, то такі зійдуть для полудня.

  • Рисова каша - 500 грам
  • Яйця - 2 штуки
  • Манька - За смаком
  • Цукор - За смаком
  • Соняшникова олія - За смаком
1
Заздалегідь зробіть кашу з рису на молоці (можна на воді, але краще на молоці). Вона повинна бути в'язка.
2
У теплу кашу додайте трохи цукрового піску, перемішайте. Вбийте по одному курячі яйця і знову перемішайте.
3
Рисова каша може вийти занадто рідкою, тоді додайте трохи манки (борошна або крохмалю).
4
У миску насипте невелику кількість манної крупи, вручну зробіть з каші биточки, потім кожен обваляйте в манки.
5
Сковороду або сотейник розігрійте з соняшниковою олією, обсмажуйте до появи золотистої скоринки, перекладіть в тарілку.
6
Посипте биточки цукровою пудрою і корицею, смачного!

Схожі рецепти