Рецепт Соус для тріски фото

Соус для тріски
(покроковий рецепт з фото)

Українська кухня
Молочні продукти
Вегетаріанське харчування
На обід , На вечерю
Соуси , До риби
Кількість порцій: 4-8
Час приготування: 10 хв.

Дуже легка добавка для риби, без якої вона буде сухою. Такий соус для тріски є відмінним доповненням для риби. Крім того, такий гірчичний соус привнесе частку пікантності вашій страві.

Опис приготування:

Якщо ви любите тріску, то цей соус вам дуже сподобається. Йогурт з гірчицею і чорним перцем ідеально поєднуються між собою, а при подачі з рибою відбувається справжній тандем пікантного смаку. Білий соус завжди добре поєднується не тільки з білою, але і з червоною рибою.

  • Йогурт 1, 5-2, 0% без добавок - 200 грам
  • Суха гірчиця - 2 грами
  • Чорний мелений перець - За смаком
соус для тріски - фото крок 1
1. Цей соус можна приготувати на швидку руку, поки робиться риба. До трісці йогуртово-гірчичний соус ідеально підходить. Краще брати йогурт від 1, 5 до 2% жирності.
соус для тріски - фото крок 2
2. Зверніть увагу, що гірчиця повинна бути сухою (не в зернах). Додавати її потрібно за смаком. Я зазвичай кладу чайну ложку на 200гр йогурту.
соус для тріски - фото крок 3
3. Змішуємо йогурт з чорним меленим перцем і гірчицею і добре перемішуємо.
соус для тріски - фото крок 4
4. Я користуюся міксером, а краще блендером - тоді соус виходить повітряний і однорідний.
соус для тріски - фото крок 5
5. Поливайте їм гарячу тріску і подавайте додатково в креманке для соусів.

Схожі рецепти