Соус для тріски
(покроковий рецепт з фото)
Дуже легка добавка для риби, без якої вона буде сухою. Такий соус для тріски є відмінним доповненням для риби. Крім того, такий гірчичний соус привнесе частку пікантності вашій страві.
Якщо ви любите тріску, то цей соус вам дуже сподобається. Йогурт з гірчицею і чорним перцем ідеально поєднуються між собою, а при подачі з рибою відбувається справжній тандем пікантного смаку. Білий соус завжди добре поєднується не тільки з білою, але і з червоною рибою.
- Йогурт 1, 5-2, 0% без добавок - 200 грам
- Суха гірчиця - 2 грами
- Чорний мелений перець - За смаком
1. Цей соус можна приготувати на швидку руку, поки робиться риба. До трісці йогуртово-гірчичний соус ідеально підходить. Краще брати йогурт від 1, 5 до 2% жирності.
2. Зверніть увагу, що гірчиця повинна бути сухою (не в зернах). Додавати її потрібно за смаком. Я зазвичай кладу чайну ложку на 200гр йогурту.
3. Змішуємо йогурт з чорним меленим перцем і гірчицею і добре перемішуємо.
4. Я користуюся міксером, а краще блендером - тоді соус виходить повітряний і однорідний.
5. Поливайте їм гарячу тріску і подавайте додатково в креманке для соусів.