Рибні котлети з тріски для дітей
(покроковий рецепт з фото)
Для дозріває організму дуже важливо правильно харчуватися. До маленьким дітям потрібен особливий підхід в їжі. Тому всім матусям важливо знати відповідні і різноманітні рецепти.
Зараз я розповім, як приготувати рибні котлети з тріски для дітей. Найважливіше - вибрати нежирну рибу, яка легко перетравиться. Дане гаряче також підійде для дієтичного харчування. До цих котлеток ідеально підійде будь-який овочеве пюре із зеленню. А варити ми їх будемо на пару в мультиварці.
1. Підготуйте рибу: eё чистий і Допомога, відокремте філе від кісток і наріжте на дрібненькі шматочки. Пару шматочків хліба вимочіть в молоці.
2. Перемішайте хліб, вершкове масло, сіль і рибу до стану фаршу. Потім зробіть з нього котлетки, викладіть їх на піддон мультиварки, трохи змастивши його олією.
3. У чашу залийте дві склянки гарячої води. Готуйте в режимі "варка на пару" протягом 15 хвилин. Смачного!
- Лихоманка - 1 штука
- Білий хліб - 50 грам
- Вершкове масло - 1 Чайна ложка
- Сіль - За смаком
- Молоко - 100 мілілітрів
1. Підготуйте рибу: eё чистий і Допомога, відокремте філе від кісток і наріжте на дрібненькі шматочки. Пару шматочків хліба вимочіть в молоці.
2. Перемішайте хліб, вершкове масло, сіль і рибу до стану фаршу. Потім зробіть з нього котлетки, викладіть їх на піддон мультиварки, трохи змастивши його олією.
3. У чашу залийте дві склянки гарячої води. Готуйте в режимі "варка на пару" протягом 15 хвилин. Смачного!