Рибні котлети з тріски в духовці
(покроковий рецепт з фото)
Якщо ви на дієті або хочете приготувати корисне і легке, але смачна страва, тоді беріть рибку і сміливо готуйте котлетки! Рекомендую рецепт приготування апетитних рибних котлет з тріски в духовці!
Котлети з тріски виходять дуже смачними і соковитими. Щоб їх приготувати, рекомендую взяти філе тріски і зробити фарш самостійно. Деяким рибні котлети можуть здатися прісними, але якщо додати морквини, цибулі та спецій, вони стають набагато смачніше! Також раджу в фарш додати зелені (кріп або базилік).
- Гарячкові файл - 500 грам
- Морква - 1 штука
- Сир - 50 грам
- Цибуля - 1 штука
- Яйце - 1 штука
- Крем - 2 Ст. Ложки
- Сіль, перець - За смаком
Підготуйте інгредієнти для котлет: філе тріски подрібніть в фарш (можете дрібно порубати або прокрутити через м'ясорубку), сир натріть на тертці, цибулю і моркву подрібніть (можна в блендері, на тертці або вручну).
Додайте в масу яйце, сметану, посоліть і поперчіть за смаком, додайте спеції. Перемішайте гарненько.
Розігрійте духовку до 180 градусів.
Сформуйте ложкою невеликі круглі котлети, викладіть їх на деко (дуже зручно користуватися силіконовим килимком для випічки).
Випікайте 20-30 хвилин до готовності.
Сформуйте ложкою невеликі круглі котлети, викладіть їх на деко (дуже зручно користуватися силіконовим килимком для випічки).
Випікайте 20-30 хвилин до готовності.
Готові рибні котлети з тріски в духовці ви можете подати з овочами або зеленню.
Смачного!
Смачного!