Рецепт Рибні котлети з філе тріски фото

Рибні котлети з філе тріски
(покроковий рецепт з фото)

Українська кухня
Риба та морепродукти
Для діабетиків
На обід, На вечерю
Гарячі страви, Котлети

Рибні котлети - це відмінний варіант для гарної вечері в колі сім'ї. А якщо у вас є філе, то готувати їх дуже легко і швидко. Котлети з філе тріски виходять ніжними, ситними і ароматними.

Рибні котлети люблять і дорослі, та діти. Їх можна подавати з різними гарнірами і з будь-яким соусом. А якщо у вас є філе, то приготувати котлети буде ще простіше. Хочете дізнатися, як приготувати соковиті і дуже смачні рибні котлети з філе тріски? Це легко, тому на вечерю у вас буде чудове блюдо без зайвого клопоту. Соковиті всередині та хрусткі зовні, такі котлети не залишаться без уваги.

  • Гарячкові файл - 500 грам
  • Ріпчаста цибуля - 1 штука
  • Панірувальні сухарі - 100 грам
  • Вершки 33% - 80 мілілітрів
  • Вівсяні пластівці - 4 Ст. Ложки
  • Сіль - 2 чайних ложки
  • Чорний мелений перець - 1/2 чайних ложки
  • Сухий кріп - 1 Ст. Ложка
  • Рослинна олія - 2-3 Ст. Ложок
рибні котлети з філе тріски - фото крок 1
Очищену цибулю і філе тріски нарізаємо на шматки і за допомогою блендера або м'ясорубки перекручуємо в фарш.
рибні котлети з філе тріски - фото крок 2
Вівсяні пластівці перемелює і додаємо в фарш. Також додаємо сіль, кріп і вершки.
рибні котлети з філе тріски - фото крок 3
Ретельно перемішуємо фарш кілька хвилин. Потім накриваємо харчовою плівкою і відправляємо в холодильник на 30 хвилин.
рибні котлети з філе тріски - фото крок 4
Потім з фаршу формуємо котлетки, обвалюють їх в панірувальних сухарях з усіх боків.
рибні котлети з філе тріски - фото крок 5
Обсмажуємо котлети з двох сторін на добре розігрітій олії до золотистої скоринки.
рибні котлети з філе тріски - фото крок 6
Викладіть готові рибні котлети на паперовий рушник, щоб позбутися від зайвого жиру.
рибні котлети з філе тріски - фото крок 7
Готові рибні котлети з тріски подавайте до будь-якого гарніру.

Схожі рецепти