Рецепт Рибні котлети з фаршу тріски фото

Рибні котлети з фаршу тріски
(покроковий рецепт з фото)

Українська кухня
Овочі, Риба та морепродукти, Картопля, Цибуля
Для діабетиків
На обід, На вечерю
Гарячі страви, Котлети

Рибні котлети - це відмінна альтернатива м'ясним, особливо для дітей. Їх можна зробити з рибних консервів, зі свіжої або солоної риби. Розповідаю, як приготувати рибні котлети з фаршу тріски.

Чи не знайшли тріску? Сміливо використовуйте інші види риби: карась, товстолобик або червону рибу. Їх можна обсмажити на сковороді або запекти в духовці. Їх подають з гарніром з картоплі, з кашею або овочевим салатом. Гарненько перекрутити рибне філе, щоб фарш був однорідний і без кісточок.

  • Філе солоної тріски - 500 грам
  • Картопля - 1 штука
  • Цибуля - 0, 5 штуки
  • Зелена цибуля - 2-3 штук
  • Чебрець - 10 штук
  • Koriandr - 2 штуки
  • Часник - 2 зубчики
  • Чилі - За смаком
  • Яйця - 1 штука
рибні котлети з фаршу тріски - фото крок 1
1. Філе солоної тріски залийте холодною водою і залиште на 1 добу, потім відіжміть від води і перекрутити через м'ясорубку. Картопля очистіть і наріжте дрібно, відваріть до готовності і розімніть в пюре. Наріжте дрібно цибулю, чебрець, koriandr, часник і маленьку частину чилі. У мисці змішайте всі інгредієнти, додайте яйце.
рибні котлети з фаршу тріски - фото крок 2
2. Гарненько змішайте все вміст в мисці, сформуйте невеликі котлети.
рибні котлети з фаршу тріски - фото крок 3
3. Розігрійте сковороду з рослинним маслом і викладіть котлети, обсмажте ох до рум'яної скоринки. Подавайте з зеленим салатом. Смачного!

Схожі рецепти