Рибні котлети з фаршу тріски
(покроковий рецепт з фото)
Рибні котлети - це відмінна альтернатива м'ясним, особливо для дітей. Їх можна зробити з рибних консервів, зі свіжої або солоної риби. Розповідаю, як приготувати рибні котлети з фаршу тріски.
Чи не знайшли тріску? Сміливо використовуйте інші види риби: карась, товстолобик або червону рибу. Їх можна обсмажити на сковороді або запекти в духовці. Їх подають з гарніром з картоплі, з кашею або овочевим салатом. Гарненько перекрутити рибне філе, щоб фарш був однорідний і без кісточок.
- Філе солоної тріски - 500 грам
- Картопля - 1 штука
- Цибуля - 0, 5 штуки
- Зелена цибуля - 2-3 штук
- Чебрець - 10 штук
- Koriandr - 2 штуки
- Часник - 2 зубчики
- Чилі - За смаком
- Яйця - 1 штука
1. Філе солоної тріски залийте холодною водою і залиште на 1 добу, потім відіжміть від води і перекрутити через м'ясорубку. Картопля очистіть і наріжте дрібно, відваріть до готовності і розімніть в пюре. Наріжте дрібно цибулю, чебрець, koriandr, часник і маленьку частину чилі. У мисці змішайте всі інгредієнти, додайте яйце.
2. Гарненько змішайте все вміст в мисці, сформуйте невеликі котлети.
3. Розігрійте сковороду з рослинним маслом і викладіть котлети, обсмажте ох до рум'яної скоринки. Подавайте з зеленим салатом. Смачного!