Начинка для тарталеток з печінкою тріски
(покроковий рецепт з фото)
Закуски і салати на столі все більше заміщають собою гарячі страви, це найчастіше швидше простіше і зручніше. Тим більше, коли язик йде про підготовку святкового застілля. Спробуйте такий варіант!
Чудова начинка для тарталеток з печінкою тріски та сиром зробить свою справу - гості ще довго не забудуть ваші частування! Легкі і ніжні, тарталетки цілком можуть стати вашими улюбленцями, тим більше що варіант, як приготувати начинку для тарталеток з печінкою тріски, вкрай простий.
- Яйця - 2 штуки
- Твердий сир - 50 грам
- Печінка тріски - 70 грам(½ банки в 160 м)
- Майонез - 2 Ст. Ложки
- Зелена цибуля - пучок (для прикраси)
- Тарталетки з пісочного тіста - 8-9 штук
Яйця відварюємо круто, охолоджуємо. Відокремлюємо білки від жовтків. Натираємо білки на дрібній тертці. Вони підуть в начинку.
Жовтки дрібно кришимо. Їх ми використовуємо трохи пізніше для прикраси готової закуски.
Тепер візьмемо шматок сиру твердих сортів. Трьом його на дрібній тертці.
Печінка тріски викладаємо з баночки і розминаємо виделкою.
Всі інгредієнти з попередніх кроків (крім жовтка) поміщаємо в зручну глибоку салатницю, додаємо до них майонез.
Перемішуємо все до отримання густої, досить однорідної маси.
Зелену цибулю нарізаємо пір'їнками. Він знадобиться нам в останню чергу, але краще заготовити його заздалегідь.
Раз все вже підготовлено, можна приступати до наповнення пісочних тарталеток. Наповнюємо кожну кошичок начинкою, використовуючи чайну ложечку надаємо їй форму невеликої горочки.
Посипаємо отримані заготовки жовтком. Залишився тільки один маленький штрих - і можна буде подавати закуску до столу.
Викладаємо наші тарталетки на тарілку, посипаємо їх пір'їнками зеленої цибулі.
От і все, закуска до святкового столу готова.