Начинка для тарталеток з червоною рибою
(покроковий рецепт з фото)
Вашій увазі оригінальний рецепт приготування начинки для тарталеток з червоною рибою, пікантна сьомга з ніжним сиром і зеленню в тарталетках з картоплі буде прекрасною закускою на вашому столі!
Червона риба найкраще поєднується з зеленню і сиром. Щоб приготувати начинку для тарталеток з червоною рибою, можете взяти, наприклад, слабкосолений сьомгу, вершковий або м'який сир, кріп (ще петрушку можете додати), а також вершкове масло. Самі тарталетки можуть бути готовими або можете приготувати прості, але смачні картопляні тарталетки. До речі, вони прекрасно поєднуються з начинкою з червоної риби.
- Картопля - 400 грам
- Яйце - 1 штука
- Сьомга - 150 грам
- Сир вершковий - 150 грам
- Кріп - 0, 5 пучка
Сиру картоплю натріть на тертці. Картопля слід гарненько віджати, щоб не було зайвої рідини. Потім вбийте в картоплю яйце і ще раз гарненько все перемішайте.
Силіконові формочки змастіть вершковим маслом, викладіть в них терту картоплю. Не обов'язково, щоб краю були акуратними, тарталетки можуть нагадувати гнізда.
Випікайте в розігрітій духовці хвилин 20 при 200 градусах до золотистого кольору. Потім дістаньте готові картопляні тарталетки, дайте їм охолонути.
Тепер найцікавіше - начинка: дрібними кубиками поріжте рибу. Сир вершковий (можете використовувати сир м'яких сортів, необов'язково вершковий) натріть на тертці або розімніть вилкою. Масло вершкове теж натріть на тертці (воно повинно бути твердим, тільки з холодильника). Кріп дрібно порубати. Все перемішайте, можете навіть в блендері довести до пюреподібних стану.
Раджу додати до отриманого пюре більші шматочки червоної риби, так гарніше буде виглядати.
Наповніть начинкою тарталетки - і можете подавати їх до столу.
Смачного!