Начинка для тарталеток з креветками
(покроковий рецепт з фото)
Хочу вам розповісти, як приготувати начинку для тарталеток з креветками. Хто любить на Новий рік балувати гостей оригінальними і соковитими закусками, гідно оцінить цей шановний рецепт!
Рецепт приготування начинки для тарталеток з креветками вельми просто, але дуже вишуканий. Саме поєднання кислинки з ситним авокадо і пікантною паприкою дуже вдале, воно вдало підкреслює смак ніжних креветок. Відмінна святкова закуска, рекомендую!
- Креветки - 200 грам
- Лук червоний - 0.5 штуки
- Авокадо - 0.5 штуки
- Перець солодкий - 0.5 штуки
- Сік лайма - 1 Чайна ложка
- Майонез - 3 чайних ложки
- Паприка - 2 чайних ложки
- Мед - 2 чайних ложки
- Перець чилі - 0.5 чайних ложки
- tartalettes - 5-8 штук
1. Підготуємо інгредієнти. Ріжемо перчик і авокадо дрібними кубиками, скроплюємо соком лайма, щоб авокадо не темніли. Сюди ж кришимо цибулю. Креветки відварити.
2. Додамо відварні очищені креветки і перемішати все разом.
3. Тепер - соус. Змішаємо майонез, паприка, мед і перець. Додамо до решти інгредієнтів, перемішаємо і викладаємо в тарталетки.
4. От і все! Прикрашаємо зеленню і подаємо. Готово!