Соус для пасти
(покроковий рецепт з фото)
На швидку руки з невеликої кількості простих і доступних інгредієнтів розповім, як приготувати соус для пасти. Відмінний варіант для зайнятих господинь без зайвого клопоту на обід або вечерю.
Помідори черрі - чудовий інгредієнт для цієї страви. Якщо у вас під рукою вони виявилися, це близько до 10-15 хвилин у вас вийде апетитний, насичений соус. При бажанні ви можете додати в нього найрізноманітніші спеції, однак базиліка, часнику і сиру цілком достатньо для відмінною пасти. Рекомендую рецепт на замітку!
- Часник - 4 зубчики
- Оливкова олія - 6 чайних ложок
- Помідори черрі - 750 грам
- Базилік - 30 грам
- Сіль, перець, сир - За смаком
1. На сковороду відправте оливкова олія. Очистіть і наріжте пластинками часник. Викладіть на сковороду і обсмажте пару хвилин. Додайте помідори, попередньо вимивши і обсушівая.
2. На середньому вогні, помішуючи, млоїте хвилин 5. Можна дерев'яною лопаткою трохи притискати помідори, щоб вони краще пускали сік.
3. Подрібніть базилік, додайте його на сковороду. Підсолити соус за смаком.
4. За смаком можна додати також трохи перцю. А якщо помідори з кислинкою, то ще й дрібку цукру. Уварюють ще пару хвилин, щоб соус став кремової консистенції.
5. Викладіть на сковороду зварені паралельно макарони.
6. Акуратно перемішайте.
7. Додайте тертий сир, ще раз перемішайте. Усе, можна подавати пасту до столу.
Смачного!
Смачного!