Соус цибульний
(покроковий рецепт з фото)
Цей простий, але смачний і ніжний цибульний соус чудово підходить до всіх страв - до м'яса, рибі, овочам. З його допомогою можна додати ніжності і м'якості багатьох страв. Розповідаю, як приготувати!
До вашої уваги - рецепт приготування цибульного соусу з фото, за допомогою якого ви зможете приготувати соус або відмінний підлив до багатьох страв. Якщо вам потрібен соус погустіше - злегка збільште кількість борошна, якщо пожиже - просто додайте води. Якщо хочете, щоб соус став однорідним - збийте його блендером. Рецепт цибульного соусу дуже простий, і тільки ваш смак і фантазія можуть поліпшити його в разі потреби Дерзайте і удачі вам у плити!
- Цибуля - 3 штуки
- Борошно - 1 Ст. Ложка (без верху)
- Рослинна олія - 2 Ст. Ложки
- Вершки 15% - 200 грам
- Сіль - 0, 5 чайних ложки (за смаком)
- Перець чорний мелений - 2-3 Щепоток (за смаком)
- Зелень кропу - 20 грам (по бажанню)
Чистимо цибулю та нарізаємо кільцями.
Злегка обсмажуємо цибулю на рослинній або вершковому маслі протягом приблизно 5 хвилин. Не забуваємо заважати!
Додаємо до цибулі борошно. Розмішуємо і буквально хвилинку обсмажуємо.
Вливаємо в сковороду з цибулею вершки, солимо і перчимо. Доводимо до кипіння і прибираємо з гарячої плити. Перед подачею додайте дрібно нарізаної зелені кропу.