Французький цибульний соус
(покроковий рецепт з фото)
Потрібен швидкий і простий соус? До закусок, м'ясних або рибних страв відмінно підійде цей варіант. Всього за 5 хвилин можна зробити густий, насичений, неймовірно ароматний дип, так що рекомендую!
Якщо у вас вдома є сушений лук, то обов'язково варто повторити цей рецепт. Я покажу, як приготувати французький цибулевий соус на основі сметани. Можна, можливо, звичайно, спробувати використовувати і карамезірованний цибулю. Швидко, просто, смачно, - що ще потрібно сучасним господиням, згодні?
- Крем - 1 Склянка
- Сушений лук - 1 Чайна ложка
- Мелений часник - 1 Чайна ложка
- Сушений часник - 1/2 чайних ложки
- Сіль - 1/3 чайних ложки
- Зелень - 1 Чайна ложка
1. Викладіть в невелику мисочку сметану. Додайте сушений лук.
2. І сушений мелений цибуля.
3. Трохи сушеного часнику.
4. І за смаком сіль.
5. Також можна додати подрібнену свіжу або сушену зелень.
6. Ретельно перемішайте і можна подавати французький цибулевий соус до столу.
Смачного!
Смачного!