Рецепт Французький цибульний соус фото

Французький цибульний соус
(покроковий рецепт з фото)

Європейська кухня , Французька кухня
Овочі , Молочні продукти , Цибуля
Дієтичне харчування , Низькокалорійні
На швидку руку , Фуршет
Соуси
Кількість порцій: 6-8
Час приготування: 5 хв.

Потрібен швидкий і простий соус? До закусок, м'ясних або рибних страв відмінно підійде цей варіант. Всього за 5 хвилин можна зробити густий, насичений, неймовірно ароматний дип, так що рекомендую!

Опис приготування:

Якщо у вас вдома є сушений лук, то обов'язково варто повторити цей рецепт. Я покажу, як приготувати французький цибулевий соус на основі сметани. Можна, можливо, звичайно, спробувати використовувати і карамезірованний цибулю. Швидко, просто, смачно, - що ще потрібно сучасним господиням, згодні?

  • Крем - 1 Склянка
  • Сушений лук - 1 Чайна ложка
  • Мелений часник - 1 Чайна ложка
  • Сушений часник - 1/2 чайних ложки
  • Сіль - 1/3 чайних ложки
  • Зелень - 1 Чайна ложка
французький цибульний соус - фото крок 1
1. Викладіть в невелику мисочку сметану. Додайте сушений лук.
французький цибульний соус - фото крок 2
2. І сушений мелений цибуля.
французький цибульний соус - фото крок 3
3. Трохи сушеного часнику.
французький цибульний соус - фото крок 4
4. І за смаком сіль.
французький цибульний соус - фото крок 5
5. Також можна додати подрібнену свіжу або сушену зелень.
французький цибульний соус - фото крок 6
6. Ретельно перемішайте і можна подавати французький цибулевий соус до столу.
Смачного!

Схожі рецепти