Рецепт Соус «Бер блан» фото

Соус «Бер блан»
(покроковий рецепт з фото)

Європейська кухня , Французька кухня
Овочі, Молочні продукти, Фрукти, Вершкове масло, Цибуля, Лимон
Пісні страви
На швидку руку
Соуси, До м'яса, До риби

Хочете, щоб ваші звичні м'ясні чи рибні страви знайшли нові грані смаку? тоді дивіться, як приготувати соус "бер блан", класичний соус французької кухні, вершковий і ніжний.

Тут показаний класичний варіант соусу, але за своїм бажанням ви можете урізноманітнити його, додаючи різні спеції і зелень.

Важливий момент: олія, яке відправляється до цибулі, має бути холодним, прямо з холодильника. Не потрібно діставати його заздалегідь.

  • Luk-salotų - 2 штуки
  • Вершкове масло - 220 грам
  • Оцет винний - 30 мілілітрів (краще білий)
  • Вино біле сухе - 220 мілілітрів
  • Сік лимонний - 10 мілілітрів
  • Сіль, перець - За смаком
соус
Лук ми чистимо і подрібнюємо, а потім відправляємо в сотейник і заливаємо вином і оцтом, починаємо нагрівати.
соус
tusim цибулю, поки рідина практично повністю не випарується. Масло дістаємо з холодильника і потроху починаємо вводити в соус, розмішуємо, щоб воно розтануло.
соус
Коли все масло відправлено в сотейник і розплавлене, введіть туди лимонний сік, поперчіть, посоліть і добре перемішайте.
соус
Соус вже готовий, але для ще більш ніжної консистенції його можна протерти через сито. А потім ви зможете насолоджуватися цим дивовижним доповненням до ваших улюблених страв.

Схожі рецепти