Рецепт Соус «Бер блан» фото

Соус «Бер блан»
(покроковий рецепт з фото)

Європейська кухня , Французька кухня
Овочі , Молочні продукти , Фрукти , Вершкове масло , Цибуля , Лимон
Пісні страви
На швидку руку
Соуси , Для птахів , До м'яса , До риби
Кількість порцій: 4
Час приготування: 30 хв.

Хочете, щоб ваші звичні м'ясні чи рибні страви знайшли нові грані смаку? тоді дивіться, як приготувати соус"Бер блан" , класичний соус французької кухні, вершковий і ніжний.

Опис приготування:

Тут показаний класичний варіант соусу, але за своїм бажанням ви можете урізноманітнити його, додаючи різні спеції і зелень.

Важливий момент: олія, яке відправляється до цибулі, має бути холодним, прямо з холодильника. Не потрібно діставати його заздалегідь.

  • Luk-salotų - 2 штуки
  • Вершкове масло - 220 грам
  • Оцет винний - 30 мілілітрів (краще білий)
  • Вино біле сухе - 220 мілілітрів
  • Сік лимонний - 10 мілілітрів
  • Сіль, перець - За смаком
соус
Лук ми чистимо і подрібнюємо, а потім відправляємо в сотейник і заливаємо вином і оцтом, починаємо нагрівати.
соус
tusim цибулю, поки рідина практично повністю не випарується. Масло дістаємо з холодильника і потроху починаємо вводити в соус, розмішуємо, щоб воно розтануло.
соус
Коли все масло відправлено в сотейник і розплавлене, введіть туди лимонний сік, поперчіть, посоліть і добре перемішайте.
соус
Соус вже готовий, але для ще більш ніжної консистенції його можна протерти через сито. А потім ви зможете насолоджуватися цим дивовижним доповненням до ваших улюблених страв.

Схожі рецепти