Сосиски з індички
(покроковий рецепт з фото)
Найніжніші, делікатні і дуже смачні - так можна коротко охарактеризувати ці сосиски з індичка. А як їх приготувати, я зараз розповім, це простіше, ніж ви можете подумати! Рекомендую всім!
Перед вами простий рецепт сосисок з індички. Впевнена, вам дуже сподобається таке блюдо, адже воно здатне доповнити і збагатити будь-який гарнір! Крім того, перевага цих сосисок в тому, що їх можна зберігати в морозилці, як напівфабрикати, і діставати по мірі необхідності. Словом, відмінний варіант домашньої м'ясної закуски!
- Індичка - 500 грам
- Вершкове масло - 100 грам (можна замінити такою ж кількістю сала або смальцю)
- Молоко - 100 мілілітрів
- Лід - 60 мілілітрів (приблизно три чверті склянки крижаного кришива)
- Яйце - 1 штука
- Спеції - За смаком

1. За допомогою блендера або кухонного комбайна подрібнити філе разом з маслом і молоком. Потім додамо спеції і яйце, ще раз перемішати. І тільки в останню чергу додаємо лід, і ще раз перетираємо все в однорідну масу.

2. Далі наповнюємо спеціально підготовлену кишку (я купила вже готову) цією сумішшю, фіксуєте її там, де повинна закінчуватися ковбаска. Там же і обрізаємо.

3. Тепер варимо сосиски в киплячій підсоленій воді 15-20 хвилин.

4. Далі частина ковбасок можна заховати в морозилку до наступного разу, а частина підсмажити на олії до рум'яної скоринки.

5. От і все! Смачного!