Домашні молочні сосиски з курячої грудки
(покроковий рецепт з фото)
Куплені сосиски не викликають довіри, і вже тим більше їх не можна давати дітям. Можна вийти з цієї ситуації і зробити їх самій за рецептом, як приготувати домашні молочні сосиски з курячої грудки.
Сосиски - це відмінний варіант для швидкого перекусу, вони добре поєднуються з гарніром з картоплі, з kashami, макаронами і іншим. Готую сосиски з курячого філе, але можна його замінити іншим видом м'яса, наприклад, свининою чи яловичиною.
- Куряче філе - 2 штуки
- Вершки - 200 мілілітрів
- Буряк - 3 штуки
- Мускатний горіх - 1 щіпка
- Сіль, перець і паприка - За смаком
- Білок - 2 штуки
- Ковбасні оболонки - 3 штуки
1. Сирий буряк вимийте і очистіть, потім видавіть з неї сік (за допомогою соковижималки або звичайною терки). Необхідно 40 мілілітрів.
2. Філе вимийте і витріть насухо, наріжте невеликими шматочками і пропустіть через м'ясорубку.
3. Подрібнене філе перекладіть в блендер і збийте до утворення пастоподібної маси.
4. До измельченному філе додайте сіль, перець, паприка, курячі білки, влийте вершки і буряковий сік, перемішайте.
5. Ковбасні оболонки добре промийте від солі в теплій воді. Знайдіть край кишки, підставте його під струмінь проточної води. Одягніть промиту кишку на спеціальну насадку для ковбасок, натягуючи її майже до самого краю.
6. Перекладіть фарш в м'ясорубку, зав'яжіть край кишки, включите м'ясорубку, щоб начинити ковбаски. Виходять ось такі ковбаски.
7. У каструлю налийте воду. Доведіть до кипіння, потім відваріть в ній сосиски 10-18 хвилин.
8. Готові сосиски виходять не такими рожевими, якими вони були спочатку, т.К. Сік буряка виварюється.