Сосиски в тісті на паличці
(покроковий рецепт з фото)
Хочу вам розповісти, як приготувати сосиски в тісті на паличці, або, говорити інакше, Корн-собака. Їх дуже люблять в Америці, а до нас вони чомусь не дійшли. Треба виправляти, відмінна закуска!
Такі сосиски в тісті на паличці в домашніх умовах, по суті, можна готувати з магазинного тесту, теж смачно виходить, та й швидше в рази. Але ось саме з кукурудзяним борошном виходить така золотиста ароматна кірочка, яка, власне, в цій страві відіграє значиму роль! Так що спробуйте і ви, а я розповім, як зробити сосиски в тісті на паличці!
- Заголовок Бондюель - 2 склянки (можна взяти і звичайну)
- Кефір - 1.5 склянки
- Вода - 1.5 склянки
- Сосиски - 1 кілограм
- Сіль - 0.3 Ст. Ложки
- Цукор - 1 Ст. Ложка
- Сода - 1 Ст. Ложка (можна трохи менше)
1. Зробимо тісто. Змішаємо до однорідності спочатку борошно і воду. Окремо в кефірі гасимо соду, і доливаємо до тесту. Перемішаємо. Сюди ж - яйце, сіль і цукор. Перемішаємо. Сосиску нанизуємо на паличку і занурюємо в тісто.
2. Смажимо у фритюрниці, або, на крайній випадок, в каструльці доводимо масло до кипіння, і в нього занурюємо сосиску на паличці.
3. Готово!