Ледачі сосиски в тісті
(покроковий рецепт з фото)
Ділюся ідеєю для ледачого, але дуже смачної вечері! Готується все швидко, і буде потрібно мінімум інгредієнтів. М'яке, пишне тісто і підсмажені сосиски - ідеальне поєднання! Обов'язково скористайтеся моїм рецептом, коли потрібно буде терміново щось приготувати на вечерю!
Докладніше, як приготувати ледачі сосиски в тісті, я розповім нижче. Харчові дріжджі використовуються для сирного смаку, можете додати замість них тертий сир. Нутовая борошно - опціонально, можна взяти тільки пшеничну.
- Борошно пшеничне - 80 грам
- Борошно нутовая - 80 грам
- Молоко - 220-250 мілілітрів
- Розпушувач - 1 Чайна ложка
- Сіль - 1/2 чайних ложки
- Чорний перець - 1/4 чайних ложки
- Сосиски - 4-6 штук
- Зелена цибуля - За смаком
- Харчові дріжджі - 1 Чайна ложка
Підготуйте всі інгредієнти.
Для початку підготуйте тісто. У великій мисці змішайте борошно з розпушувачем, харчовими дріжджами, сіллю і перцем.
Додайте молоко, гарненько перемішайте суміш, щоб не залишилося грудочок. Можна використовувати міксер.
Слідом додайте дрібно порізану цибулю і ще раз перемішайте.
Розігрійте сковороду на середньому вогні з рослинним маслом. Влийте тісто, потім інвестувати Ковбаси. Обсмажуйте 10-15 хвилин на слабкому вогні.
Акуратно переверніть сосиски в тісті на іншу сторону. Смажте ще 10 хвилин.
Перед подачею знову переверніть сосиску в тісті лицьовою стороною.
Подавайте блюдо з кетчупом або овочами. Приємного вам апетиту!