Сосиски в рідкому тісті
(покроковий рецепт з фото)
Якщо ви в пошуку оригінальних і смачних закусок для прийому гостей, перекусу вдома або на роботі, тоді спробуйте це простий рецепт сосисок в рідкому тісті. Це неймовірно смачно і зовсім нескладно.
Ці дивовижні сосиски в рідкому тісті в домашніх умовах можна подати до келиха холодного пива або взяти з собою на пікнік, наприклад. Неймовірно красиві, вони відразу привертають увагу, - хрустка скоринка і апетитна начинка.
- Борошно пшеничне - 1 Склянка
- Заголовок для палітурки - 1 Склянка
- Сіль - 1 щіпка
- Розпушувач - 1 щіпка
- Яйце - 2 штуки
- Вода - 2-3 склянок
- Рослинна олія - За смаком (для смаження)
- Сосиски - 500 грам
1. Для початку необхідно в глибокій мисці з'єднати сіль, розпушувач, пшеничну і кукурудзяну муку. Використання в рецепт приготування сосисок в рідкому тісті кукурудзяної муки необхідно не тільки для смаку, але і для кольору страви.
2. В окремій мисочці збити віночком або вилкою яйця.
3. До ретельно перемішаним сухих інгредієнтів ввести яйця. Акуратно з'єднати.
4. Потім невеликими порціями вливати воду, замішуючи однорідне тісто.
5. Важливо стежити за консистенцією, щоб тісто не було дуже рідким, інакше воно буде просто стікати з сосисок.
6. Сосиски надіти на довгі шпажки, акуратно проткнув посередині.
7. Перелити тісто у високу ємність і занурювати сосиски, як би намотуючи тісто на них.
8. Підготувати фритюр. Опустити в добре розігріту олію і смажити сосиски в рідкому тісті в домашніх умовах до рум'яної скоринки.
9. Обсмаживши, викласти сосиски на паперовий рушник, щоб прибрати надлишки масла.
10. От і все, тепер ви знаєте, як зробити сосиски в рідкому тісті. Обов'язково спробуйте повторити цей рецепт.