Солянка по-українськи
(покроковий рецепт з фото)
Цей оригінальний рецепт приготування солянки по-українськи варто того часу, яке доведеться провести на кухні, адже це дуже ситне, смачне і неймовірно ароматне перша страва вас підкорить!
Така солянка по-українськи в домашніх умовах готується хоч і довго, але по суті нічого складного вам робити і не потрібно, - велика кількість часу піде просто на те, щоб відварити бульйон на свинині. Так що не дивлячись на гадану складність, дізнавшись, як приготувати солянку по-українськи, ви приємно здивуєтеся простоті цієї страви!
1. Свинину, якщо потрібно, размораживаем, і нарізаємо соломкою. Ставимо варитися бульйон, як зазвичай, не забувши зняти піну.
2. Часу у нас повно, так що можна зайнятися підготовкою інших інгредієнтів. Ковбасу очищаємо від шкірки, і теж ріжемо соломкою. Теж саме, - з солоними огірками, з них шкірку теж краще зрізати.
3. Сало ріжемо кубиками, а цибуля і часник дрібно шаткуємо, або відправимо в блендер.
4. У глибокій сковороді, на невеликому вогні Томім сало, щоб воно трохи почало танути. На цьому жирі обсмажити цибулю і часник.
5. Коли цибуля стане золотистим, - додаємо в сковороду томатну пасту, огірки і ковбасу. Солимо, перчимо до смаку, і тушкуємо приблизно 5 хвилин.
6. Цю концентровану суміш треба додавати у вже готовий бульйон на свинині, і добре перемішати. Солимо і перчимо, знову ж, за смаком, і тримаємо під кришкою ще 10 хвилин на повільному вогні.
При подачі прикрашаємо скибочками лимона, оливками і маслинами (якщо є в господарстві) і отримуємо заслужені компліменти своїй майстерності! Пальчики оближеш, вам сподобається!
- Свинина - 500 грам
- Сало - 60 грам
- Ковбаса копчена - 200 грам
- Цибуля - 2 штуки
- Огірки солені - 4 штуки
- Часник - 3 зубчики
- Томатна паста - 2 Ст. Ложки
- Лимон - 6 скибочок
- Сіль - 1 щіпка
- Перець - 1 щіпка
1. Свинину, якщо потрібно, размораживаем, і нарізаємо соломкою. Ставимо варитися бульйон, як зазвичай, не забувши зняти піну.
2. Часу у нас повно, так що можна зайнятися підготовкою інших інгредієнтів. Ковбасу очищаємо від шкірки, і теж ріжемо соломкою. Теж саме, - з солоними огірками, з них шкірку теж краще зрізати.
3. Сало ріжемо кубиками, а цибуля і часник дрібно шаткуємо, або відправимо в блендер.
4. У глибокій сковороді, на невеликому вогні Томім сало, щоб воно трохи почало танути. На цьому жирі обсмажити цибулю і часник.
5. Коли цибуля стане золотистим, - додаємо в сковороду томатну пасту, огірки і ковбасу. Солимо, перчимо до смаку, і тушкуємо приблизно 5 хвилин.
6. Цю концентровану суміш треба додавати у вже готовий бульйон на свинині, і добре перемішати. Солимо і перчимо, знову ж, за смаком, і тримаємо під кришкою ще 10 хвилин на повільному вогні.
При подачі прикрашаємо скибочками лимона, оливками і маслинами (якщо є в господарстві) і отримуємо заслужені компліменти своїй майстерності! Пальчики оближеш, вам сподобається!