Солоний гіркий перець
(покроковий рецепт з фото)
Якщо ви любите гострі закуски, то приготуйте на зиму солоний гіркий перець - вийде незвичайне і дуже смачна страва.
Солоний гіркий перець легко заготовити на зиму в домашніх умовах. Гостра і пікантна закуска всім припаде до душі. Солоний гіркий перець ідеально поєднується з смаженим м'ясом і міцними напоями. Якщо ви не знаєте, як зберігати гіркий перець взимку, то закатати його в банки, використовуючи цей рецепт.
- Гіркий перець - 200 грам
- Вода - 0, 5 L
- Сіль - 40 грам
- Перець горошком - 3-4 штук
- Оцет 9% - 1 Чайна ложка
- Кріп - За смаком
- Цукор - 1 щіпка
Підготуйте продукти для приготування солоного гіркого перцю.
На дно чистої простерилизованной банки складіть спеції - перець горошком і трохи кропу.
Вимийте гострий перець і зріжте хвостики. Складіть перець в банки.
Зваріть маринад з води, солі, цукор і оцту. Закип'ятіть і зніміть з вогню.
Залийте перець гарячим маринадом.
Закатати кришками і дайте охолонути під ковдрою протягом 5-6 годин.
Вихід заготовки - 2 банки по 400 грам. Приємного вам апетиту!