Рецепт Солоний часник головками фото

Солоний часник головками
(покроковий рецепт з фото)

Українська кухня
Овочі , Часник
Вегетаріанське харчування , Пісні страви
На святковий стіл
Кількість порцій: 4-6
Час приготування: 30 хв.

Смачне і цікаве блюдо для любителів гостренькі і пікантних закусок до святкового столу! Спробуйте, ви здивуєтеся, наскільки ніжним, ароматним і смачним вийде це блюдо! Спробуйте!

Опис приготування:

Спробуйте це блюдо! Рецепт приготування солоного часнику головками перед вами, і обов'язково вам сподобається! Смачно і ніжно, соковитий, з ніжним хрестом - то, що потрібно для святкової закуски!

  • Часник - 1 кілограм
  • Вода - 1 літр
  • Парасольки кропу - 3 штуки
  • Сіль - 1.5 Ст. Ложки
  • Оцет 9% - 3 Ст. Ложки
  • Цукор - 0.5 склянки
солоний часник головками - фото крок 1
1. Часник ділимо на зубчики, облило окропом і остудити.
солоний часник головками - фото крок 2
2. У стерилізовані банки викладаємо кріп, далі - часник. Окремо до кипіння доводимо воду з сіллю, цукром і оцтом, заливаємо цим маринадом часник і закриваємо кришками.
солоний часник головками - фото крок 3
3. Готово! Смачно і ніжно одночасно!

Схожі рецепти