Солоний часник головками
(покроковий рецепт з фото)
Смачне і цікаве блюдо для любителів гостренькі і пікантних закусок до святкового столу! Спробуйте, ви здивуєтеся, наскільки ніжним, ароматним і смачним вийде це блюдо! Спробуйте!
Спробуйте це блюдо! Рецепт приготування солоного часнику головками перед вами, і обов'язково вам сподобається! Смачно і ніжно, соковитий, з ніжним хрестом - то, що потрібно для святкової закуски!
- Часник - 1 кілограм
- Вода - 1 літр
- Парасольки кропу - 3 штуки
- Сіль - 1.5 Ст. Ложки
- Оцет 9% - 3 Ст. Ложки
- Цукор - 0.5 склянки
1. Часник ділимо на зубчики, облило окропом і остудити.
2. У стерилізовані банки викладаємо кріп, далі - часник. Окремо до кипіння доводимо воду з сіллю, цукром і оцтом, заливаємо цим маринадом часник і закриваємо кришками.
3. Готово! Смачно і ніжно одночасно!