Солонина з картоплею
(покроковий рецепт з фото)
Солонина може стати відмінною основою чудового, смачного і ситного страви. Воно прийшло до нас з ірландської кухні, і, думаю, сподобається кожному, хто хоч раз його спробує.
Це ірландське блюдо готуйте так: промийте м'ясо і поставте на вогонь. Коли закипить, додайте спеції за смаком. Поріжте овочі, і додайте в каструлю з м'ясом спочатку картопля і морква, а коли вони майже зваряться - капусту. Готового блюда дайте охолонути до теплого стану. При подачі на стіл в кожну порцію відріжте по шматку м'яса і покладіть частину картоплі та інших овочів, полийте бульйоном. Смачного!
- Солонина - 1 кілограм
- Картопля - 5 штук
- Морква - 2 штуки
- Капуста невелика - 1 штука
- Спеції - За смаком
Солонину промийте проточною водою і поставте варитися цілим шматком. Після закипання варіть 1, 5 годину.
Коли вода в м'ясом закипить додайте спеції за смаком. У моєму випадку це була суміш лаврового листа, чорного перцю горошком, червоного перцю і інших.
Коли м'ясо буде майже готове, крупно наріжте овочі.
Коли м'ясо буде легко протикати ножем додайте в каструлю картоплю і моркву.
А при 10 хвилин до готовності покладете в каструлю капусту. Готового блюда дайте охолонути до теплого стану. При подачі на стіл в кожну порцію відріжте по шматку м'яса і покладіть частину картоплі та інших овочів, полийте бульйоном.