Рецепт Солоні часникові кренделі фото

Солоні часникові кренделі
(покроковий рецепт з фото)

Європейська кухня , Німецька кухня
Тісто , Овочі , Часник
Вегетаріанське харчування
На полуденок
Випічка , Печиво
Кількість порцій: 6-8
Час приготування: 2 г. 0 хв.

Печиво може бути не тільки солодким. Багато з нас знайомі з солоними крекерами або крендельками. Мої діти уплітають їх за обидві щоки. І я вирішила: чому б самій не запекти це дуже смачне ласощі?

Опис приготування:

Тепер я можу запропонувати вам рецепт, в якому описано, як приготувати солоні часникові кренделі. Ідеально підійдуть в якості закуски під пиво, але і діти будуть вам вдячні. Так що сміливо можете готувати відразу багато виробів, так як вони"розлетяться" моментально. Пікантний смак і красива форма.

  • Борошно - 2 склянки
  • Вода - 0, 5 склянки
  • Яйце - 1 штука
  • Рослинна олія - 2 Ст. Ложки
  • Кунжут - 2 Ст. Ложки
  • Часник - 3 зубчики
  • Дріжджі сухі - 1 Чайна ложка
  • Сіль - 1 Чайна ложка
  • Цукор - 0, 5 чайних ложки
  • Вершкове масло - 100 грам
  • Яєчний жовток - 1 штука
солоні часникові кренделі - фото крок 1
Розтопити вершкове масло, з'єднавши його з рослинним. Також додайте сіль, цукор, яйце, пропущений через прес часник і дріжджі. Добре перемішайте.
солоні часникові кренделі - фото крок 2
Через 10-15 хвилин просійте борошно до масляної масі.
солоні часникові кренделі - фото крок 3
Замішайте тісто. Залиште його в теплому місці на 1 час.
солоні часникові кренделі - фото крок 4
Потім тісто розділити на 22 шматочка. Кожен розкачати в джгут довжиною 25 см.
солоні часникові кренделі - фото крок 5
Поверніть джгути в кренделі. Завантажте їх на пергаментним навпаки. Змастіть вироби збитим жовтком, а потім посипте кунжутом.
солоні часникові кренделі - фото крок 6
Запікайте кренделі при 210 градусах в духовці протягом 15 хвилин. Їжте остиглими. Приємною дегустації!

Схожі рецепти