Солоні часникові кренделі
(покроковий рецепт з фото)
Печиво може бути не тільки солодким. Багато з нас знайомі з солоними крекерами або крендельками. Мої діти уплітають їх за обидві щоки. І я вирішила: чому б самій не запекти це дуже смачне ласощі?
Тепер я можу запропонувати вам рецепт, в якому описано, як приготувати солоні часникові кренделі. Ідеально підійдуть в якості закуски під пиво, але і діти будуть вам вдячні. Так що сміливо можете готувати відразу багато виробів, так як вони "розлетяться" моментально. Пікантний смак і красива форма.
- Борошно - 2 склянки
- Вода - 0, 5 склянки
- Яйце - 1 штука
- Рослинна олія - 2 Ст. Ложки
- Кунжут - 2 Ст. Ложки
- Часник - 3 зубчики
- Дріжджі сухі - 1 Чайна ложка
- Сіль - 1 Чайна ложка
- Цукор - 0, 5 чайних ложки
- Вершкове масло - 100 грам
- Яєчний жовток - 1 штука
Розтопити вершкове масло, з'єднавши його з рослинним. Також додайте сіль, цукор, яйце, пропущений через прес часник і дріжджі. Добре перемішайте.
Через 10-15 хвилин просійте борошно до масляної масі.
Замішайте тісто. Залиште його в теплому місці на 1 час.
Потім тісто розділити на 22 шматочка. Кожен розкачати в джгут довжиною 25 см.
Поверніть джгути в кренделі. Завантажте їх на пергаментним навпаки. Змастіть вироби збитим жовтком, а потім посипте кунжутом.
Запікайте кренделі при 210 градусах в духовці протягом 15 хвилин. Їжте остиглими. Приємною дегустації!