Рецепт Житні кренделі з кетчупом фото

Житні кренделі з кетчупом
(покроковий рецепт з фото)

Українська кухня
Борошно, Житнє борошно
Дієтичне харчування
На полуденок, На природу
Випічка, Печиво, Солоне

При обмеженні в харчуванні, заборонена їжа, стає найбільш бажаної. Але не варто впадати у відчай. Спробуйте мій рецепт житніх крендельков з кетчупом, і ви приємно будете здивовані. Готуємо!

У запропонованому рецепті простір для фантазії. Ви можете додати будь-які спеції в тісто. Перед випічкою обваляти просто в солі або в будь-яких злаках або насінні.

  • Борошно житнє - 160-180 грам
  • Дріжджі сухі - 1 Чайна ложка
  • Вода - 100 мілілітрів
  • Сіль - За смаком
  • Масло рослинне - 30 мілілітрів
  • Кетчуп - 50 грам
  • Яйце - 1 штука
  • Спеції - За смаком (будь-які)
  • Кунжут - За смаком (по бажанню)
житні кренделі з кетчупом - фото крок 1
Підготуйте необхідні інгредієнти.
житні кренделі з кетчупом - фото крок 2
У теплій воді розчиніть діабетичний кетчуп (без цукру і крохмалю). Додайте сіль за смаком, яйце і добре розмішайте, введіть дріжджі. Розмішайте.
житні кренделі з кетчупом - фото крок 3
Поступово всипте борошно. Ви можете використовувати як одну житнє, так і додати лляну. Додайте рослинне масло, спеції і замісити м'яке, НЕ липнуче до рук тісто. Скатайте в шар, перекладіть в чашу, затягніть плівкою і приберіть в тепле місце на 1, 5 годину.
житні кренделі з кетчупом - фото крок 4
По закінченню часу, тісто розкачати в пласт. Наріжте тонкі смужки. Подкатайте їх в "мотузочки" .
житні кренделі з кетчупом - фото крок 5
Отримані мотузочки обваляйте в солі або в кунжуті. Але це за бажанням.
житні кренделі з кетчупом - фото крок 6
Чиж krendelek.
житні кренделі з кетчупом - фото крок 7
Перекладіть на деко змащений тонким шаром масла. Поставте в розігріту до 200 градусів духовку на 15 хвилин.
житні кренделі з кетчупом - фото крок 8
Готові кренделі дістаньте з духовки. Прохолодний.
житні кренделі з кетчупом - фото крок 9
Кренделі добре подавати з соусом. Смачного!

Схожі рецепти