Житні кренделі з кетчупом
(покроковий рецепт з фото)
При обмеженні в харчуванні, заборонена їжа, стає найбільш бажаної. Але не варто впадати у відчай. Спробуйте мій рецепт житніх крендельков з кетчупом, і ви приємно будете здивовані. Готуємо!
У запропонованому рецепті простір для фантазії. Ви можете додати будь-які спеції в тісто. Перед випічкою обваляти просто в солі або в будь-яких злаках або насінні.
- Борошно житнє - 160-180 грам
- Дріжджі сухі - 1 Чайна ложка
- Вода - 100 мілілітрів
- Сіль - За смаком
- Масло рослинне - 30 мілілітрів
- Кетчуп - 50 грам
- Яйце - 1 штука
- Спеції - За смаком (будь-які)
- Кунжут - За смаком (по бажанню)
Підготуйте необхідні інгредієнти.
У теплій воді розчиніть діабетичний кетчуп (без цукру і крохмалю). Додайте сіль за смаком, яйце і добре розмішайте, введіть дріжджі. Розмішайте.
Поступово всипте борошно. Ви можете використовувати як одну житнє, так і додати лляну. Додайте рослинне масло, спеції і замісити м'яке, НЕ липнуче до рук тісто. Скатайте в шар, перекладіть в чашу, затягніть плівкою і приберіть в тепле місце на 1, 5 годину.
По закінченню часу, тісто розкачати в пласт. Наріжте тонкі смужки. Подкатайте їх в "мотузочки" .
Отримані мотузочки обваляйте в солі або в кунжуті. Але це за бажанням.
Чиж krendelek.
Перекладіть на деко змащений тонким шаром масла. Поставте в розігріту до 200 градусів духовку на 15 хвилин.
Готові кренделі дістаньте з духовки. Прохолодний.
Кренделі добре подавати з соусом. Смачного!