Рецепт Кренделі фото

Кренделі
(покроковий рецепт з фото)

Європейська кухня , Німецька кухня
Тісто
На полуденок
Випічка
Кількість порцій: 12
Час приготування: 45 хв.

Поспішаю навчити вас готувати претцелі - німецькі кренделі. М'які, апетитні, повітряні і смачні, вони підкорять вас з першого укусу А рецепт зовсім нескладний, так що рекомендую на замітку!

Опис приготування:

Це несолодка випічка, а значить її можна подавати до столу з першими стравами, в якості закуски або сніданку, наприклад. Відмінно поєднуються кренделі з соусами (томатним, часниковим або сирним). До того ж, вони в готовому вигляді чудово зберігаються до 3 днів, так що можна відразу робити велику порцію тесту

  • Вода - 360 мілілітрів
  • Дріжджі сухі - 2 чайних ложки
  • Сіль - 1 Чайна ложка(+ велика сіль зверху)
  • Цукор - 2 чайних ложки
  • Вершкове масло - 2 чайних ложки
  • Борошно - 500 грам (приблизно)
  • Сода - 120 грам(+ 2 літра води)
кренделі - фото крок 1
1. У теплій воді розчинити дріжджі і цукор. Після всипте сіль, додайте розтоплене вершкове масло і просіяне борошно. Замісити тісто.
кренделі - фото крок 2
2. Перекладіть його на стіл і вимішуйте 3-5 хвилин руками. Після залиште на 10 хвилин"відпочити" .
кренделі - фото крок 3
3. Розділити тісто 12 рівних частин. Кожну скачайте в тонкий джгутик.
кренделі - фото крок 4
4. Ось таким чином перехрестите краю.
кренделі - фото крок 5
5. Я Swern. Виходить красивий крендель.
кренделі - фото крок 6
6. Доведіть у великій каструлі до кипіння воду з содою. Акуратно опускайте кренделі по одному на 20-30 секунд і тут же діставайте шумівкою.
кренделі - фото крок 7
7. Викладіть їх на деко, застелене пергаментом або килимком, присипте крупною сіллю зверху і відправте в розігріту до 190 градусів духовку.
кренделі - фото крок 8
8. Запікаються претцелі близько 12-15 хвилин до рум'яності.

Схожі рецепти