Рецепт Млинці дріжджові житні фото

Млинці дріжджові житні
(покроковий рецепт з фото)

Українська кухня
Тісто , Борошно , Пшеничне борошно , Дріжджове тісто , Дріжджі , Сухі дріжджі , Житнє борошно
Для діабетиків
На обід , На полуденок , Для дітей , На святковий стіл , Полудень , Масляна
Випічка , Млинці
Кількість порцій: 4-5
Час приготування: 40 хв.

Такі млинці дріжджові житні в домашніх умовах готуються досить просто, але якщо ви раніше їх не робили, повідомляю, що все ж трохи більше звичайного часу буде потрібно. Але зате як смачно виходить!

Опис приготування:

Розповім вам, як зробити млинці дріжджові житні. Зазвичай цей рецепт особливо цінують любителі здорової кухні або ті, хто погано переносить молочні продукти, адже виходить не менш смачна випічка, зате набагато корисніше! Крім того, цей рецепт приготування млинців дріжджових житніх сподобається всім"млинцевим гурманам" , які постійно шукають нові рецепти млинців, і все їх пробують на кухні. Так спробуйте ж і цей!

  • Борошно пшеничне - 200 грам
  • Борошно житнє - 200 грам
  • Вершкове масло - 100 грам
  • Дріжджі сухі - 1 Чайна ложка
  • Вода - 800 мілілітрів
  • Сіль - 1.3 чайних ложки
  • Цукор - 2 Ст. Ложки
  • Яйця - 3 штуки
млинці дріжджові житні - фото крок 1
1. У мисці змішаємо теплу воду з борошном, додамо сіль, дріжджі, розмішати ретельно, поставимо в тепле місце. Потім додамо яйця, сіль, цукор, розтоплене вершкове масло. Знову перемішаємо, нехай тісто підніметься.
млинці дріжджові житні - фото крок 2
2. Коли тісто збільшиться в об'ємі в півтора-два рази, обминали його і починаємо пекти млинці на сухій розжареній сковороді.
млинці дріжджові житні - фото крок 3
3. Готово! Насолоджуйтесь ароматними млинцями!

Схожі рецепти