Млинці дріжджові житні
(покроковий рецепт з фото)
Такі млинці дріжджові житні в домашніх умовах готуються досить просто, але якщо ви раніше їх не робили, повідомляю, що все ж трохи більше звичайного часу буде потрібно. Але зате як смачно виходить!
Розповім вам, як зробити млинці дріжджові житні. Зазвичай цей рецепт особливо цінують любителі здорової кухні або ті, хто погано переносить молочні продукти, адже виходить не менш смачна випічка, зате набагато корисніше! Крім того, цей рецепт приготування млинців дріжджових житніх сподобається всім "млинцевим гурманам", які постійно шукають нові рецепти млинців, і все їх пробують на кухні. Так спробуйте ж і цей!
- Борошно пшеничне - 200 грам
- Борошно житнє - 200 грам
- Вершкове масло - 100 грам
- Дріжджі сухі - 1 Чайна ложка
- Вода - 800 мілілітрів
- Сіль - 1.3 чайних ложки
- Цукор - 2 Ст. Ложки
- Яйця - 3 штуки
1. У мисці змішаємо теплу воду з борошном, додамо сіль, дріжджі, розмішати ретельно, поставимо в тепле місце. Потім додамо яйця, сіль, цукор, розтоплене вершкове масло. Знову перемішаємо, нехай тісто підніметься.
2. Коли тісто збільшиться в об'ємі в півтора-два рази, обминали його і починаємо пекти млинці на сухій розжареній сковороді.
3. Готово! Насолоджуйтесь ароматними млинцями!