Рецепт Солона домашня випічка фото

Солона домашня випічка
(покроковий рецепт з фото)

Українська кухня
Тісто, Овочі, Молочні продукти, Сир
Вегетаріанське харчування
На обід, На полуденок, На святковий стіл
Випічка, Пироги

Сьогодні я хочу поділитися з вами своїм варіантом, як приготувати солону домашню випічку, а саме - овочевий пиріг з рікоттою на листковому тісті. Це свого роду овочевий французький пиріг "кіш" .

Як правило, коли ми чуємо слово "випічка", ми відразу уявляємо солодкі, пишні і ароматні пироги чи пиріжки, але ж існує велика кількість несолодкої випічки. Я, наприклад, дуже люблю відкриті пироги з овочами і / або м'ясом. Пропоную сьогодні один з найбільш частих гостей в моїй родині - овочевий пиріг з рікоттою на листковому тісті.

  • Листкове тісто - 1 штука (пачка)
  • Оливкова олія - 2 Ст. Ложки
  • Часник - 2 зубчики
  • В'ялені томати - 6 штук
  • Cukini - 1 штука
  • Болгарський перець - 1/2 штуки
  • Зелена цибуля - 2 штуки (пір'їнки)
  • Розмарин - 1 штука (гілочка)
  • Орегано - 1 Чайна ложка (сушений)
  • Rikotta - 160 грам
  • Твердий сир - 25 грам (тертий)
  • Яйця - 4 штуки
  • Сіль - 1 Чайна ложка
  • Чорний мелений перець - 0, 5 чайних ложки
солона домашня випічка - фото крок 1
Підготуйте всі інгредієнти. Розігрійте духовку до 180 градусів.
солона домашня випічка - фото крок 2
Розігрійте сковороду з оливковою олією. Додайте пропущений через прес часник. Також додайте розмарин і нарізані кубиками перець і цукіні. Обсмажуйте на середньому вогні 4 хвилини. Потім додайте тонко нарізані в'ялені помідори. Обсмажуйте ще хвилини 3 і перекладіть готові овочі на тарілку.
солона домашня випічка - фото крок 3
В окремій глибокій мисочці змішайте яйця, rikottu, тертий сир і сіль з перцем. Перемішайте до однорідності.
солона домашня випічка - фото крок 4
Потім до яєчно-сирної суміші додайте овочі. Ще раз все перемішайте. Листкове тісто розкачати і викладіть у форму для запікання. Діаметр моєї форми - 22 см. На тісто викладіть начинку.
солона домашня випічка - фото крок 5
Випікайте в уже розігрітій духовці 40-50 хвилин (до готовності). Смачного!

Схожі рецепти