Рецепт Домашня випічка з варенням фото

Домашня випічка з варенням
(покроковий рецепт з фото)

Українська кухня
Борошно, Яйця, Вівсянка, Крупи, Горіхи, Арахіс
Рецепти для схуднення
На полуденок
Випічка, Солодке, Пироги

У мене в коморі стояло варення, вирішив використовувати його для приготування смачного домашнього десерту. Обов'язково рекомендую вам рецепт пирога, як приготувати домашню випічку з варенням.

Готовий пиріг нарізаю шматочками прямокутної форми, що більше схожі на батончики. Можете використовувати будь-яке варення, яке у вас є: абрикосове, малинове, порічкове, полуничне. Вибирайте таке, щоб було менше соку і більше м'якоті. Їжте пиріг після охолодження.

  • Борошно - 1, 5 склянки
  • Овес - 1 Склянка
  • Сода - 1 щіпка
  • Вершкове масло - 115 грам
  • Коричневий цукор - 0, 5 склянки
  • Яйця - 1 штука
  • Арахісове масло - 0, 5 склянки
  • Ванільний екстракт - 0, 5 чайних ложки
  • Варення - За смаком
  • Арахіс - 1/3 склянки
домашня випічка з варенням - фото крок 1
1. У миску насипте 1 склянка борошна, додайте овес, соду і перемішайте.
домашня випічка з варенням - фото крок 2
2. В іншій мисці змішайте коричневий цукор і вершкове масло.
домашня випічка з варенням - фото крок 3
3. Збийте все міксером, потім вбийте куряче яйце, додайте арахісове масло, ванільний екстракт.
домашня випічка з варенням - фото крок 4
4. Збийте все вміст миски міксером.
домашня випічка з варенням - фото крок 5
5. Додайте борошняну суміш в масляну. Перемішайте тісто ложкою. Якщо воно занадто липке, додайте ще ¼-1/2 склянки борошна.
домашня випічка з варенням - фото крок 6
6. Застелите форму для випічки пергаментом, викладіть більшу частину тесту і розрівняйте його в один шар.
домашня випічка з варенням - фото крок 7
7. Викладіть поверх тесту варення, приблизно ¾ склянки.
домашня випічка з варенням - фото крок 8
8. Що залишився невеликий ком тесту порвіть руками і викладіть поверх варення, а також додайте арахіс.
домашня випічка з варенням - фото крок 9
9. Надішліть пиріг в розігріту до 170 градусів духовку на 30-40 хвилин.
домашня випічка з варенням - фото крок 10
10. Залиште готовий пиріг до охолодження, потім гострим ножем розріжте його шматочками. Зберігайте пиріг близько 4 днів при кімнатній температурі.

Схожі рецепти