Домашня випічка з варенням
(покроковий рецепт з фото)
У мене в коморі стояло варення, вирішив використовувати його для приготування смачного домашнього десерту. Обов'язково рекомендую вам рецепт пирога, як приготувати домашню випічку з варенням.
Готовий пиріг нарізаю шматочками прямокутної форми, що більше схожі на батончики. Можете використовувати будь-яке варення, яке у вас є: абрикосове, малинове, порічкове, полуничне. Вибирайте таке, щоб було менше соку і більше м'якоті. Їжте пиріг після охолодження.
- Борошно - 1, 5 склянки
- Овес - 1 Склянка
- Сода - 1 щіпка
- Вершкове масло - 115 грам
- Коричневий цукор - 0, 5 склянки
- Яйця - 1 штука
- Арахісове масло - 0, 5 склянки
- Ванільний екстракт - 0, 5 чайних ложки
- Варення - За смаком
- Арахіс - 1/3 склянки
1. У миску насипте 1 склянка борошна, додайте овес, соду і перемішайте.
2. В іншій мисці змішайте коричневий цукор і вершкове масло.
3. Збийте все міксером, потім вбийте куряче яйце, додайте арахісове масло, ванільний екстракт.
4. Збийте все вміст миски міксером.
5. Додайте борошняну суміш в масляну. Перемішайте тісто ложкою. Якщо воно занадто липке, додайте ще ¼-1/2 склянки борошна.
6. Застелите форму для випічки пергаментом, викладіть більшу частину тесту і розрівняйте його в один шар.
7. Викладіть поверх тесту варення, приблизно ¾ склянки.
8. Що залишився невеликий ком тесту порвіть руками і викладіть поверх варення, а також додайте арахіс.
9. Надішліть пиріг в розігріту до 170 градусів духовку на 30-40 хвилин.
10. Залиште готовий пиріг до охолодження, потім гострим ножем розріжте його шматочками. Зберігайте пиріг близько 4 днів при кімнатній температурі.