Випічка з чорничним варенням
(покроковий рецепт з фото)
Пропоную дуже простий варіант домашньої випічки з чорничним варенням - смачного печива. Інгредієнти для печива завжди є під рукою, готується все швидко і дуже просто. Смачно з гарячим чаєм!
Приготуємо випічку з чорничним варенням в домашніх умовах. Тісто для печива готується дуже просто - на основі масла. Замісити тісто, сформуйте з нього печиво і випікайте його в духовці близько 20 хвилин. Варення можете використовувати не тільки чорничне, але і будь-який улюблене. Я зазвичай готую кілька варіантів на будь-який смак. Із вказаної кількості інгредієнтів вийде 20 печенюшок. Подавайте до столу з гарячим чаєм або свіжим молоком. Хай щастить!
- Борошно - 1 Склянка
- Сіль - 1 щіпка
- Вершкове масло - 100 грам
- Цукор - 1/4 склянки
- Масло рослинне - 1 Ст. Ложка
- Чорничне варення - 4 Ст. Ложки (або інше варення)
- Ванілін - 1 щіпка
1. Увімкніть духовку нагріватися на 180 градусів. Масло кімнатної температури збийте або розітріть з цукром, додайте ложку рослинної олії і ванілін.
2. Додайте в тісто просіяне борошно і сіль, замішують. Потім з тіста зліпити кульки, завбільшки з волоський горіх. Злегка приплесну їх і викладіть на поверхні столу або тарілку. За допомогою закругленого кінця дерев'яної ложки відіжміть в кульках свого роду "мисочку" .
3. Поглиблення повинні проходити майже до столу, але так, щоб не порвалися. Викладіть печиво на застелений пергаментом деко і відправте в розігріту духовку на 8-10 хвилин. Потім витягніть і заповніть дірочки варенням.
4. Наповнену варенням випічку відправте ще раз в духовку на 3-5 хвилин, вони повинні стати золотисто-рудими. Потім злегка остудіть і подавайте з чаєм. Приємного!