Рецепт Випічка з чорничним варенням фото

Випічка з чорничним варенням
(покроковий рецепт з фото)

Українська кухня
Тісто , Ягоди , Молочні продукти , Крупи , Вершкове масло
Дієтичне харчування
На полуденок , Для дітей , Десерт
Випічка , Печиво
Кількість порцій: 10
Час приготування: 25 хв.

Пропоную дуже простий варіант домашньої випічки з чорничним варенням - смачного печива. Інгредієнти для печива завжди є під рукою, готується все швидко і дуже просто. Смачно з гарячим чаєм!

Опис приготування:

Приготуємо випічку з чорничним варенням в домашніх умовах. Тісто для печива готується дуже просто - на основі масла. Замісити тісто, сформуйте з нього печиво і випікайте його в духовці близько 20 хвилин. Варення можете використовувати не тільки чорничне, але і будь-який улюблене. Я зазвичай готую кілька варіантів на будь-який смак. Із вказаної кількості інгредієнтів вийде 20 печенюшок. Подавайте до столу з гарячим чаєм або свіжим молоком. Хай щастить!

  • Борошно - 1 Склянка
  • Сіль - 1 щіпка
  • Вершкове масло - 100 грам
  • Цукор - 1/4 склянки
  • Масло рослинне - 1 Ст. Ложка
  • Чорничне варення - 4 Ст. Ложки (або інше варення)
  • Ванілін - 1 щіпка
випічка з чорничним варенням - фото крок 1
1. Увімкніть духовку нагріватися на 180 градусів. Масло кімнатної температури збийте або розітріть з цукром, додайте ложку рослинної олії і ванілін.
випічка з чорничним варенням - фото крок 2
2. Додайте в тісто просіяне борошно і сіль, замішують. Потім з тіста зліпити кульки, завбільшки з волоський горіх. Злегка приплесну їх і викладіть на поверхні столу або тарілку. За допомогою закругленого кінця дерев'яної ложки відіжміть в кульках свого роду"мисочку" .
випічка з чорничним варенням - фото крок 3
3. Поглиблення повинні проходити майже до столу, але так, щоб не порвалися. Викладіть печиво на застелений пергаментом деко і відправте в розігріту духовку на 8-10 хвилин. Потім витягніть і заповніть дірочки варенням.
випічка з чорничним варенням - фото крок 4
4. Наповнену варенням випічку відправте ще раз в духовку на 3-5 хвилин, вони повинні стати золотисто-рудими. Потім злегка остудіть і подавайте з чаєм. Приємного!

Схожі рецепти