Пиріг з чорничним варенням
(покроковий рецепт з фото)
Цей смачний пиріг готується на основі пісочного тіста з начинкою з чорничного варення. Випічка підійде на кожен день або прикрасить ваш святковий стіл. Спробуйте, ви не пошкодуєте!
Приготуємо пиріг з чорничним варенням в домашніх умовах. Із зазначених інгредієнтів готуємо пісочне тісто. Формуємо з нього пиріг з чорничної начинкою. Випікаємо в духовці 35-40 хвилин. Насолоджуємося пирогом, приготувавши собі кухлик гарячого чаю або склянку теплого молока. Хай щастить!
- Яйця - 2 штуки
- Борошно - 2-3 склянок
- Вершкове масло - 200 грам
- Цукор - 2 Ст. Ложки
- Ванілін - За смаком
- Розпушувач - 1 Чайна ложка
- Варення чорничне - 200 грам
Збиваємо в мисці яйця, додаємо розтоплене масло.
Засипаємо цукор і ванілін, перемішуємо.
Борошно змішайте з розпушувачем і просійте в миску.
Замісити тісто.
Розділити тісто на дві частини, одна повинна бути більша за іншу (1/3 і 2/3). Більшу частину укладаємо в форму для випічки, формуємо бортики. У центр кладемо варення, розрівнявши його ложкою.
Час, що залишився тісто розгортаємо і поділяємо на смужки, товщиною 5 мм. Викладаємо "решоточкой" зверху. Випікаємо пиріг в духовці 35-40 хвилин, температура 200 градусів.
Смачного!