Черемша солона
(покроковий рецепт з фото)
Черемша - це дикоростучий цибулю. Володіє багатьма корисними якостями, включає в себе вітаміни А, З, В, ефірні масла, фосфор, марганець, магній, калій та інші корисні мікроелементи.
В силу її позитивних якостей і корисних властивостей, черемшу активно заготовляють на зиму. Найпростішим, швидким і смачним способом вважається черемша солона. Процес заготівлі дуже простий. Я хочу поділитися зовсім простим способом, як приготувати черемшу солону самостійно. І ви зможете сповна насолодитися смаком і ароматом весняної зелені взимку.
- Цибуля - За смаком (довільну кількість, скільки бажаєте засолити)
- Сіль - За смаком
- Спеції - За смаком (листя хрону, чорної смородини, м'яти, дуба, перець духмяний)
1
Відберіть молоді пагони черемші і зв'яжіть їх у пучки.
2
Складіть ці пучки у велику каструлю. Туди ж покладіть листя хрону, чорної смородини, м'яти, запашний перець.
3
Залийте все холодною водою і посоліть за смаком.
4
Поставте під гніт.
5
Через місяць можна подавати до столу. Смачного!