Cельдь солона
(покроковий рецепт з фото)
Мало хто замислюється, що можна приготувати з солоного оселедця. Для кого-то це оселедець під шубою або просто оселедець з цибулькою. Сьогодні я розповім вам, як приготувати оселедець солону оригінально.
Така проста закуска вражає своїм смаком. Якщо ви приготуєте її на святковий стіл, ваші гості обов'язково її оцінять, т. До. Вона зовсім не банальна. Також перед подачею можете прикрасити рулетики рубаною зеленню. Якщо немає часу наполягати закуску 5-6 днів, то можете витримати її хоча б кілька годин.
Смачного!
- Цибуля - 2 штуки
- Солоні огірки - 2 штуки
- Філе оселедця - 6 штук
- Гірчичний - 2 Ст. Ложки
- Перець запашний горошком - 1 штука (для маринаду)
- Яблучний оцет - 1 Склянка (для маринаду)
- Перець чорний горошком - 5 штук (для маринаду)
- Кнопка Gvozdik - 1 штука (для маринаду)
- Ягоди ялівцю - 3 штуки (для маринаду)
- Лавровий лист - 1 штука (для маринаду)
1
Влейте в сотейник 1 склянка води, додайте всі інгредієнти для маринаду. Доведіть рідину до кипіння, варите 5 хвилин на середньому вогні, потім остудіть.
2
Філе оселедця змастіть з внутрішньої сторони гірчицею.
3
Солоні огірки наріжте соломкою. Покладіть в філе і загорніть рулетиком. Закріпіть кожен рулетик зубочисткою.
4
Лук наріжте кільцями. У мисці покладіть рулетики, перекладаючи цибулею. Влийте в миску маринад, накрийте кришкою і приберіть в холод на 5-6 днів.