Рецепт Соковиті відбивні зі свинини з хрусткою скоринкою фото

Соковиті відбивні зі свинини з хрусткою скоринкою
(покроковий рецепт з фото)

Українська кухня
Борошно , М'ясо , Свинина , Яйця
Низькокалорійні
На обід , На вечерю
Гарячі страви , Страви в паніровці , Відбивні
Кількість порцій: 3-4
Час приготування: 30 хв.

Відбивні - найшвидший і смачний спосіб приготувати м'ясо будинку. Для початківців господинь розповім, як приготувати соковиті відбивні зі свинини з хрусткою скоринкою. Спробуйте, не пошкодуєте!

Опис приготування:

Все геніальне просто. За цим рецептом можна готувати будь-яке м'ясо, яке є у вас вдома: свинину, куряче філе або яловичину. У кількох шарах клярі м'ясо вийде соковитим і апетитним.

  • Свинина - 0, 5 кілограма
  • Яйця - 3 штуки
  • Борошно - 1 Склянка
  • Панірувальні сухарі - 1 Склянка
  • Сіль, перець - За смаком
1
М'ясо наріжте на пластини 1, 5-2 см, перекладіть в пакет і відбийте молотком. Кожен шматок посоліть, поперчіть і залиште 20 хвилин маринуватися.
2
Яйця збийте вінчиком. Додайте трохи солі.
3
Кожен шматок м'яса обваляйте в борошні, потім в яєчному клярі і третім шаром - в панірувальних сухарях.
4
Розігрійте сковороду і смажте відбивні на середньому вогні з обох боків до золотистого кольору.
5
Якщо у вас залишився яєчний кляр, можете зробити другий шар після панірувальних сухарів.

Схожі рецепти