Соковиті відбивні зі свинини з хрусткою скоринкою
(покроковий рецепт з фото)
Відбивні - найшвидший і смачний спосіб приготувати м'ясо будинку. Для початківців господинь розповім, як приготувати соковиті відбивні зі свинини з хрусткою скоринкою. Спробуйте, не пошкодуєте!
Все геніальне просто. За цим рецептом можна готувати будь-яке м'ясо, яке є у вас вдома: свинину, куряче філе або яловичину. У кількох шарах клярі м'ясо вийде соковитим і апетитним.
- Свинина - 0, 5 кілограма
- Яйця - 3 штуки
- Борошно - 1 Склянка
- Панірувальні сухарі - 1 Склянка
- Сіль, перець - За смаком
1
М'ясо наріжте на пластини 1, 5-2 см, перекладіть в пакет і відбийте молотком. Кожен шматок посоліть, поперчіть і залиште 20 хвилин маринуватися.
2
Яйця збийте вінчиком. Додайте трохи солі.
3
Кожен шматок м'яса обваляйте в борошні, потім в яєчному клярі і третім шаром - в панірувальних сухарях.
4
Розігрійте сковороду і смажте відбивні на середньому вогні з обох боків до золотистого кольору.
5
Якщо у вас залишився яєчний кляр, можете зробити другий шар після панірувальних сухарів.