Соєві нагетси
(покроковий рецепт з фото)
Пропоную спробувати соєві нагетси без м'яса, які до смаку не поступаються звичайним. Готувати їх будемо на основі соєвого сиру тофу. Рецепт не вимагає складних маніпуляцій, але виходить дуже смачно!
Нижче я розповім докладніше, як приготувати соєві нагетси. Щоб вони вийшли смачніше, рекомендую вибирати тофу м'який по консистенції. Ніжний тофу в хрусткій паніровці не залишить вас байдужими!
- Тофу - 350 грам
- Панірувальні сухарі - 1/2 склянки
- Крохмаль - 2 Ст. Ложки
- Харчові дріжджі - 2 Ст. Ложки
- Сіль - 1/2 чайних ложки
- Перець - 1/4 чайних ложки
- Борошно - 1/4 склянки
- Соєве молоко без цукру - 1/3 склянки
Підготуйте всі інгредієнти.
Наріжте тофу на товсті скибочки, приблизно по сантиметру товщиною.
Промокніть шматочки тофу паперовими серветками, щоб прибрати зайву рідину. Потім ножем надайте їм овальну форму.
Змішайте сіль, перець, крохмаль і харчові дріжджі з борошном.
Обваляйте кожну скибочку тофу в борошняної суміші, потім занурте в соєве молоко.
В кінці обваляйте шматочки в панірувальних сухарях.
Обсмажте нагетси на середньому вогні по 3-4 хвилини з кожного боку. Потім викладіть їх в форму для випічки і запікайте 20 хвилин.
Соєві нагетси готові, смачного!