Соєві котлети
(покроковий рецепт з фото)
Кількість порцій: 6-8
Час приготування: 40 хв.
Вегетаріанці вже давно пристосували безліч рецептів, в складі яких відсутні риба і м'ясо. Змінивши рецепт, часом можна приготувати не менш корисне блюдо, як, наприклад, ці котлети.
Опис приготування:
Зараз ви дізнаєтеся, як приготувати соєві котлети. Це ситне пісне гаряче блюдо. Зробив, якщо його дати спробувати людині, який буде впевнений, що в складі є м'ясо, то він навіть не зрозуміє різницю. Вони вийдуть ситними і насиченими за смаком, як і звичні котлети з м'яса. Спробуйте і ви здивувати свою сім'ю.
- Соя - 100 грам
- Гриби - 300 грам
- Ріпчаста цибуля - 1 штука
- Морква - 1 штука
- Борошно - 3 Ст. Ложки
- Соєвий соус - 3 Ст. Ложки
- Сіль - За смаком
- Спеції - За смаком
- Панірувальні сухарі - За смаком
- Рослинна олія - 2 Ст. Ложки
До соєвим шматочках додайте соєвий соус і півсклянки води. Залиште їх на 20 хвилин для набухання. Потім трохи відіжміть.
Гриби відваріть і пропустіть через м'ясорубку разом з соєю і очищеним цибулею. Перемішайте.
Морква помийте, очистіть і натріть на дрібній тертці. Трохи обсмажте її і додайте до решти маси з борошном, сіллю і спеціями.
Сформуйте з фаршу котлети, кожну обваляйте в сухарях. Розігрійте масло на сковороді.
Обсмажте котлети з двох сторін до рум'яної скоринки. Смачного!