Соєві котлети
(покроковий рецепт з фото)
Вегетаріанці вже давно пристосували безліч рецептів, в складі яких відсутні риба і м'ясо. Змінивши рецепт, часом можна приготувати не менш корисне блюдо, як, наприклад, ці котлети.
Зараз ви дізнаєтеся, як приготувати соєві котлети. Це ситне пісне гаряче блюдо. Зробив, якщо його дати спробувати людині, який буде впевнений, що в складі є м'ясо, то він навіть не зрозуміє різницю. Вони вийдуть ситними і насиченими за смаком, як і звичні котлети з м'яса. Спробуйте і ви здивувати свою сім'ю.
- Соя - 100 грам
- Гриби - 300 грам
- Ріпчаста цибуля - 1 штука
- Морква - 1 штука
- Борошно - 3 Ст. Ложки
- Соєвий соус - 3 Ст. Ложки
- Сіль - За смаком
- Спеції - За смаком
- Панірувальні сухарі - За смаком
- Рослинна олія - 2 Ст. Ложки
До соєвим шматочках додайте соєвий соус і півсклянки води. Залиште їх на 20 хвилин для набухання. Потім трохи відіжміть.
Гриби відваріть і пропустіть через м'ясорубку разом з соєю і очищеним цибулею. Перемішайте.
Морква помийте, очистіть і натріть на дрібній тертці. Трохи обсмажте її і додайте до решти маси з борошном, сіллю і спеціями.
Сформуйте з фаршу котлети, кожну обваляйте в сухарях. Розігрійте масло на сковороді.
Обсмажте котлети з двох сторін до рум'яної скоринки. Смачного!