Соєві млинці
(покроковий рецепт з фото)
Перед Масницею я випробувала багато рецептів веганських млинців, і соєві млинці мені сподобалися найбільше. Вони виходять тонкими, м'якими, а смак найбільше нагадує класичні млинці.
Нижче я розповім докладніше, як приготувати соєві млинці. Готуються вони на основі пшеничного борошна, а соєве борошно додається в якості заміни яйця. Якщо використовуєте готове соєве молоко, в якому є цукор в складі, то цукор в тісто можна не додавати.
- Борошно пшеничне - 110 грам
- Борошно сої - 40 грам
- Соеве молоко - 300-350 мілілітрів
- Сіль - 1/2 чайних ложки
- Рослинна олія - 2 Ст. Ложки
Підготуйте всі інгредієнти.
Просійте борошно, додайте сіль, перемішайте.
Влийте соєве молоко, розмішайте, щоб не було грудочок. Потім додайте рослинне масло і ще раз перемішайте.
Добре розігрійте сковороду. Влийте тісто. Якщо тісто туго розтікається, то додайте ще трохи соєвого молока в тісто. Випікайте млинці до золотистого кольору.
Соєві млинці готові, приємного вам апетиту!