Відбивні соєві в клярі
(покроковий рецепт з фото)
З соєвого м'яса можна приготувати дуже багато різноманітних страв. Мій рецепт стане в нагоді тим, хто дотримується посту або не вживає в їжу м'ясо. Смачні та корисні соєві відбивні вам сподобаються.
Соєве м'ясо на до відварити і потім обсмажити в попередньо приготованому клярі. До соєвим відбивних в клярі відмінно підійде картопляне пюре або гречка з морквою. Смачного!
- Соєве м'ясо - 500 грам
- Вода - 1, 5 L
- Соєвий соус - 0, 5 склянки
- Лавровий лист - 3 штуки
- Чорний перець горошком - 10 штук
- Борошно - 10 Ст. Ложок
- Оцет - 1 Ст. Ложка
- Сіль - 0, 5 чайних ложки
- Сода - 0, 5 чайних ложки
- Цукор - 1 Чайна ложка
- Чорний перець - За смаком
Щоб соєве м'ясо було смачним, його потрібно відварити у воді зі спеціями. У простій воді воно може втратити весь свій смак. Тому змішайте в каструлі воду, соєвий соус і спеції. Одержаний бульйон поставте на вогонь.
Соєве м'ясо викладіть в каструлю з бульйоном, доведіть до кипіння. provara 5-7 хвилин до готовності.
Готове м'ясо відкиньте на друшляк і дайте стекти. Поки воно стікає і остигає приступаємо до клярі.
Змішайте воду, оцет, додайте спеції, сіль, цукор і борошно. Добре перемішайте за допомогою віночка. Тісто має вийти трохи густіше, ніж на млинці. Перед найжаркішій додайте соду.
Кожен шматочок соєвого м'яса злегка відіжміть рукою від зайвої рідини. Сковороду з рослинним маслом поставте на середній вогонь.
Соєве м'ясо умочуйте в клярі і відправляйте на сковороду. Обсмажте з двох сторін до золотистого кольору. На одну сторону піде приблизно 1-2 хвилини. Готові відбивні викладете на блюдо.